‘Among Us’ de meest gedownloade mobiele game ter wereld in november: Report

‘Among Us’ van InnerSloth was volgens gegevens van Sensor Tower de meest gedownloade mobiele game wereldwijd in november 2020.

De game heeft 53,2 miljoen installaties geklokt, wat een 50 keer meer is dan in november 2019, volgens het rapport.

Het grootste aantal installaties voor de game (15,8 procent) kwam uit de Verenigde Staten, gevolgd door Brazilië, goed voor ongeveer 9 procent van de installaties.

De online multiplayer-game is dit jaar enorm populair geworden. De makers van de game hebben vorige maand nieuwe functies en updates aangekondigd voor de game.

Aankomende toevoeging aan het spel

InnerSloth voegt begin 2021 een nieuwe kaart toe aan het populaire multiplayer-spel ‘The Airship’ en voegt nieuwe taken en een reeks andere functies toe. De ontwikkelaars hadden ook een nieuwe functie ‘Accounts’ aangekondigd als onderdeel van aanstaande updates.

De game won eerder deze week ook de prijs voor beste multiplayer-game bij de Game Award.

De op een na meest gedownloade mobiele game ter wereld was Shortcut Run van Voodoo met 35,2 miljoen installaties. De VS waren goed voor het hoogste aantal installaties voor de game met 15,4 procent, gevolgd door India met 14,5 procent.

De top vijf van meest populaire games waren ook Join Clash 3D van Supersonic, Garena Free Fire van Garena Games en Subway Surfers van SYBO Games.

De meest opbrengende mobiele games in november

“Een van de wereldwijde doorbraken van november was Project Makeover van Bubblegum Games. De titel stond op de derde plaats voor App Store-downloads wereldwijd en genereerde vorige maand meer dan 5 miljoen downloads en $ 4,5 miljoen aan uitgaven van spelers op het platform. Hoewel de puzzelruimte zeer competitief is, laat de lancering zien dat er nog steeds ruimte is voor nieuwe titels in de categorie om succes te boeken, ”zei Sensor Tower in een blogpost.

READ  Valse Microsoft Store-app-pagina's misleiden gebruikers om malware te downloaden

In termen van inkomsten was Honor of Kings van Tencent vorige maand de meest winstgevende mobiele game, goed voor $ 230,5 miljoen aan gebruikersuitgaven. Het werd gevolgd door PUBG Mobile, een ander spel van Tencent met meer dan $ 173,8 miljoen aan bruto-inkomsten.

In de top vijf van meest opbrengende mobiele games waren ook Genshin Impact van miHoYo, gevolgd door Coin Master van Moon Active en Pokémon GO van Niantic.

Written By
More from Eda Greene

Edge-versie en downloadlink: KB5000850-update voor Windows 10 1909

Microsoft heeft een nieuwe optionele update KB5000850 uitgebracht voor Windows 10 versie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *