‘Among Us’ op Black Friday-uitverkoop? De beste deals voor het indiegame – Film Daily

Onder ons kan op meerdere apparaten worden afgespeeld, waaronder pc’s, Android en iOS. Echter, Onder ons PC-gamers moeten een behoorlijk bedrag betalen om naast hun mobiele tegenstanders in crossplay te spelen. Dankzij Black Friday hebben we de mogelijkheid om onze favoriete mobiele game voor veel minder te spelen.

Wat is Onder ons?

Onder ons is een indiegame gemaakt door Innersloth en werd oorspronkelijk uitgebracht in 2018. Het stelt vier tot tien spelers in staat om online samen te spelen, en spelers worden willekeurig geselecteerd als bemanningslid of bedrieger. Bemanningsleden hebben de missie om hun ruimteschip te repareren voordat hun tijd om is; ze houden zich bezig met verschillende taken terwijl ze hun leven riskeren met een bedrieger op de loer in de schaduw.

De bedrieger daarentegen moet doden elk lid van het ruimteschip zonder betrapt te worden wanneer bemanningsleden stemmen over wie zij denken dat de bedrieger is. Als de bemanningsleden correct stemmen, wordt de bedrieger van het schip gegooid en winnen de bemanningsleden het spel. Als de bemanningsleden verkeerd raden, gaat het spel verder en blijft de bedrieger op het schip.

Volgens de New York Times, Onder ons werd een gaming-sensatie tijdens het begin van de pandemie van 2020 met meer dan 200 miljoen downloads, mede dankzij Twitch in juli 2020. Twitch-gamers streamden hun live Onder ons games voor de wereld om te zien. De New York Times meldden dat zelfs TikTok-influencers en streamers zoals PewDiePie, James Charles en Dr.Lupo deelnamen aan het nieuwe gamingfenomeen.

Onder ons aanbiedingen

Onder ons is momenteel bezig met een Black Friday-uitverkoop voor pc-gamers. Meestal wordt het spel online gekocht voor $ 5, maar dankzij Black Friday is het 20% gedaald tot slechts $ 4. De online game kan worden gedownload op Steam. De Black Friday-deal is ook te vinden in Humble Store voor $ 3,99.

Gamers die kopen Onder ons via pc hebben de optie van geselecteerde gratis skins. Mobiele gamers hebben gratis toegang tot Onder ons, maar moet betalen voor geselecteerde skins. Onder ons biedt meerdere accessoires zoals skins en bundels om te kopen. Deze extra skins zijn onder andere Polus Skins en MIRA HQ Skins voor slechts $ 1,99 bij Razer Game Deals.

Aankopen voor huisdieren

Pet Bundles zijn $ 2,99 en zijn een vorm van Onder ons cosmetica voor alle avatars. Het zijn geen waakhonden en kunnen spelers helaas niet beschermen tegen een bedrieger. Deze huisdieren zijn ongevaarlijke metgezellen die op de locatie van de vermoorde bemanningslid verblijven. Er zijn in totaal tien huisdieren om uit te kiezen: inktvis, bedkrab, hersenstok, UFO, hond, hamster, mini-crewmate, robot, Henry en Ellie.

De Onder ons Mini Crewmate-bundel is een andere cosmetische functie die gamers kunnen kopen. De kleur van hun mini-bemanningslid of baby zal dezelfde kleur hebben als het bemanningslid van de speler. Er zijn twee mini-crewmate-bundels. De ene bevat een robot als huisdier en de andere bevat een mini-crewmate.

Een andere geweldige Pet-bundel is de Stickman Pet-bundel voor $ 2,99. Gamers kunnen de Stickman Pet-bundel gebruiken om zich bij spelers aan te sluiten op de ruimteschipreis. Deze stickmen omvatten Henry & Ellie. Bemanningsleden kunnen niet meer dan één huisdier tegelijk hebben en bedriegers kunnen deze bundels ook kopen. Bedriegers worden pas willekeurig geselecteerd als het spel is begonnen, dus vóór die tijd kunnen ze hun avatar zeker opfleuren.

Volgens Screenrant, Onder ons Halloween-skins zullen snel vervagen en hun jaarlijkse kerst-skins binnenhalen. Fans geloven ook dat kaarten een kerstboom of twee kunnen hebben. Hierover is nog geen officiële verklaring van Innersloth afgelegd. Laat ons weten wat je favoriete Pet Bundle is in de comments. Of, je weet wel, ons stalken in een luchtkanaal.

READ  DWR Poacher-Reporting App is beschikbaar om te downloaden
Written By
More from Eda Greene

AUTO TODAY Editie februari 2021 is nu gratis te downloaden

De februari 2021-editie van Auto Today bevat recensies over Tata Safari, Land...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *