Amouranth krijgt vijfde schorsing van Twitch

Voor de vijfde keer in haar carrière is Kaitlyn “Amoranth” Siragosa opnieuw verbannen van Twitch. Het streamingplatform heeft Aouranth deze week van de site gehaald om te sluiten, hoewel de reden voor de beslissing destijds niet werd vermeld. Verder is het op dit moment niet zeker of Amoranth in de toekomst wel of niet terug zal kunnen keren naar Twitch, of dat dat verbod in plaats daarvan permanent zal zijn.

Amoranth’s laatste verbod op Twitch dook op de middag van 8 oktober op. Volgens Amoranth zelf weet ze niet zeker wat ze heeft gedaan. in een Video Ze deelde vandaag op haar YouTube-kanaal over de situatie en zei dat ze nog steeds niet weet waarom Twitch ervoor koos haar van het platform te halen. Hoewel het grootste deel van de video die ze deelde een knipoog was, bood het geen opmerkelijke context over waarom het verbod plaatsvond. In plaats daarvan liet ze fans alleen weten waar ze haar in de toekomst kunnen volgen.

Misschien wel het meest interessante aan dit vijfde Twitch-verbod voor Aouranth is dat dit niet het enige platform was waar ik de afgelopen dag van ben verbannen. Naast het feit dat haar Twitch-kanaal (voorlopig tenminste) is geruimd, is ze ook verbannen van TikTok en Instagram. Op dat moment was haar enige grote sociale kanaal nog Twitter, waar ze simpelweg postte dat het “overal verboden was”. De verboden in kwestie lijken haar echter niet te storen, hoogstwaarschijnlijk omdat ze weet dat de verboden via een omweg alleen maar meer aandacht vestigen op haar platform.

Wat vind je ervan dat Amouranth weer uit Twitch wordt geschopt? En denk je dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ze weer op het podium mag? Deel uw mening met mij in de opmerkingen of sla me op Twitter op Betrouwbaar.

READ  Sakurai nodigt iedereen uit om de laatste Smash-onthulling te bekijken, of je het spel nu speelt of niet
Written By
More from Aubrey Mason
De film Borderlands is gecast door Moxxi
Gina Gershon (Showgirls, Face / Off, PS I Love You) zal zich...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *