Android 11 uitgebracht voor de Samsung Galaxy Z Fold 2

Heb je een Samsung Galaxy Z Fold 2? Dan hebben we goed nieuws: de Android 11-update komt uit voor jouw toestel. Lees hier hoe u de update installeert.

Lees verder na de aankondiging.

Downloaden: komt naar Android 11 voor de Samsung Galaxy Z Fold 2

Er is nu een UI 3.0-update beschikbaar voor de Samsung Galaxy Z Fold 2. Een UI 3.0 is de Android “shell” van Samsung op basis van Android 11, de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem. Gebruikers krijgen automatisch een melding wanneer er een update beschikbaar is.

Ook zonder melding kunt u daadwerkelijk controleren of de update beschikbaar is. Via het menu Instellingen kun je onder het tabblad Programma’s controleren of Android 11 al klaar is voor de Galaxy Z Fold 2.

Is de update klaar? Maak dan van tevoren een back-up van uw smartphone. In het onwaarschijnlijke geval dat er zich een updatefout voordoet, verliest u sowieso geen persoonlijke gegevens. Voorkom ook dat je toestel het begeeft tijdens een update en zet Samsung op de oplader. Het is ook verstandig om de Android 11-update via wifi te downloaden, aangezien het installatiebestand vrij groot is.

Dit is nieuw in One UI 3.0

One UI 3.0, de eigen Android-skin van Samsung, is de nieuwste versie van het besturingssysteem. Er zijn met de update wijzigingen aangebracht in verschillende apps qua design, de camera-app heeft wat functionaliteit gekregen en de stemassistent Bixby is wat slimmer geworden.

One UI 3.0 introduceert ook gloednieuwe functies, waaronder Double Click Sleep. Met deze optie kunt u, zoals verwacht, afhankelijk van de naam, het apparaat automatisch vergrendelen door tweemaal op het scherm te tikken. Meer weten over een grote software-update? Lees dan onze uitgebreide Android 11 review.

READ  Speciale klantapps van winkelcentra in Pijnacker

Heb jij de Android 11-update op de Samsung Galaxy Z Fold 2? En zo ja, wat denkt u ervan? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel!

Laatste nieuws over Samsung:

More from Madison Garrett

Willekeurig: de onthulling van Platinum V is exclusief voor Apple Arcade

We weten dat u nog steeds herstellende bent van de waarheid De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *