Android 11 wordt nu uitgerold naar Galaxy Note 20, Note 20 Ultra

Samsung startte eerder deze maand met de Android 11 / One UI 3.0-update en nu gaan de zaken in een stroomversnelling. In het weekend is de Android 11-update van start gegaan op de Galaxy Note 20-serie in de VS, te beginnen met AT & T-verkochte modellen.

Een omvangrijke update van 2,5 GB is op weg naar eigenaars van Note 20 en Note 20 Ultra op AT&T, die zowel de Android 11-update als de Samsung One UI 3.0-wijzigingen levert. Een handjevol gebruikers op Reddit en Twitter hebben het nieuws bevestigd.

Eenmaal geïnstalleerd, brengt deze update het buildnummer N986USQU1CTL2 en installeert ook de geschikte 1 december beveiligingspatch. Nogmaals, deze update wordt momenteel alleen uitgerold voor AT & T-verkochte Note 20-apparaten, niet voor ontgrendelde eenheden of die van andere providers. Als eerdere implementaties een indicatie zijn, zullen Verizon en T-Mobile waarschijnlijk binnen enkele dagen een follow-up geven!

Zoals eerder beschreven, biedt Samsung’s Android 11-update voor de Note 20 en andere Galaxy-apparaten ondersteuning voor de veranderingen die Google zelf heeft aangebracht in Android 11, evenals enkele updates voor de skin van het bedrijf. One UI 3.0 legt de nadruk op transparante effecten, waardoor de UI als geheel een beetje helderder aanvoelt.


Update 12/22: Samsung heeft de uitrol van Android 11 op Note 20 uitgebreid naar Verizon, T-Mobile en ontgrendelde modellen in de VS (via Android politie).

Update 12/29: Als afsluiting van het jaar heeft Samsung de uitrol van Android 11 voor Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra naar meer regio’s uitgebreid. Bij de mensen bij PiunikaWeb hebben gecatalogiseerd, is de update uitgerold in België, Duitsland, Spanje, het VK, Ierland, Korea, Kenia, Maleisië, India en andere locaties. Meer regio’s wachten nog steeds op deze update, maar het is duidelijk dat Samsung bezig is deze update wereldwijd uit te rollen.

READ  T-Mobile geeft iPhone 12 Pro-apparaten weg tijdens elke World Series-game

We zullen dit artikel bijwerken naarmate meer providers deze update oppikken.

Bedankt Joe!

Meer over Samsung:

FTC: we gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Eda Greene

NotMP3 is een van de beste manieren om YouTube-video’s te downloaden op Windows 10 »OnMSFT.com

NotMP3 YouTube Video Downloader review: een van de beste video-downloaders voor Windows...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *