Android-apps downloaden van Google Play Store op Windows 11 pc

Deze tutorial gaat over het downloaden van Google Play Store Android-apps op pc met Windows 11. We zullen ons best doen om deze handleiding te begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Hoe Google Play Store Android-apps te downloaden op Windows 11 pc. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

Controleer Hoe u Google Play Store Android-apps kunt downloaden op Windows 11 pc

Windows 11 is onlangs door Microsoft uitgebracht, wat betekent dat u het kunt downloaden en installeren op ondersteunde apparaten, maar ook op computers die niet door een hardwarecontrole komen. U kunt ook profiteren van de beste functies van Windows 11, zoals het uitvoeren van dezelfde Android-apps die u op uw telefoon gebruikt. En blijkbaar kun je de Google Play Store installeren, de meest populaire bron van Android-apps op je telefoon. Helaas wordt Google Play Store-ondersteuning niet officieel ondersteund omdat Microsoft en Google niet hebben samengewerkt om deze functionaliteit te doen.

Installeer Google Play Store op Windows-subsysteem voor Android (2021)

In dit artikel hebben we het stapsgewijze proces uitgelegd voor het installeren van Google Play Store op het Windows-subsysteem voor Android op Windows 11. Hoewel de tutorial een beetje technisch is, als je enige kennis hebt van Linux, Android en Windows, is dit werk kan gemakkelijk worden gedaan. U kunt de onderstaande tabel uitvouwen om het navigeren te vergemakkelijken.

Vereisten voor het installeren van Google Play Store op Windows 11

Voordat u de stappen ziet om de Google Play Store op Windows 11 uit te voeren, moet u de volgende bestanden en software downloaden op uw Windows 11-apparaat:

1. Download hier eerst het GApps-pakket. Kies “x86_64”, “Android 11”, “pico” en klik op de downloadknop.

2. Configureer vervolgens WSL 2 (Windows-subsysteem voor Linux) op uw Windows 11-pc door onze handleiding te volgen.

3. Download 7-Zip (gratis) of een ander WinZip-alternatief om u te helpen het MSIX-pakket uit het Windows-subsysteem voor Android te extraheren. We laten u in het volgende gedeelte zien hoe u het kunt downloaden.

4. Download ten slotte het door ADeltaX ontwikkelde WSAGA-script. Klik op deze link om de GitHub-pagina te bezoeken en de ZIP -> ZIP-download te openen.

Download het pakket Windows Subsystem for Android (WSA)

Als je het Windows Subsystem MSIX-pakket voor Android al hebt, ben je klaar om te gaan. Open anders deze site en volg de onderstaande stappen om het pakket officieel van Microsoft-servers te krijgen.

READ  Download Nintendo: sta dapper tegen de wezens uit het graf

1. Nadat u de RG-Adguard-website hebt geopend, kiest u “ProductID” in de vervolgkeuzelijst links van het tekstvak. Vervolgens moet u de WSA Microsoft Store-product-ID, 9P3395VX91NR, in het tekstveld plakken. Kies vervolgens de “Langzame” lus in de vervolgkeuzelijst rechts van het tekstvak en klik op de knop OK.

2. U krijgt een lange lijst met resultaten. Scroll naar beneden om een ​​msixbundle-bestand te vinden dat ongeveer 1,21 GB groot is. Klik met de rechtermuisknop en kies “Koppeling opslaan als” om het bestand te downloaden. Houd er rekening mee dat als u op de link klikt, het bestand niet wordt gedownload in sommige populaire Windows-browsers.

Windows Android-bestandssubsysteembeheer (WSA)

Nu we alle bestanden hebben die we nodig hebben om de Google Play Store op Windows 11 te installeren, moeten we ze opnieuw rangschikken voordat we verder gaan. Volg de stappen nauwkeurig om aan de slag te gaan.

1. Nu u het WSA-pakket hebt gedownload, opent u 7-Zip en zoekt u het MSIX-pakket in de map Downloads. Merk op dat een poging om een ​​MSIX-pakket te openen met 7-Zip vanuit het contextmenu in dit geval niet werkt en kan resulteren in een fout. U moet op 7-Zip vertrouwen om het bestand te vinden.

2. Zodra u het MSIX-pakket opent, zoekt u naar een bestand dat eindigt op “Release-nightly.msix”. Er zullen twee bestanden zijn, een met ARM64 en een met x64 in de bestandsnaam. Kies x64 en open het.

3. Open vervolgens de C:-schijf en maak een map met de naam WindowsSubsystemAndroid (zonder spaties).

4. Ga dan terug naar het 7-Zip-venster en kopieer alles behalve AppxMetadata, AppxBlockMap.xml, AppxSignature.p7x en [Content_Types.xml]. U kunt de Ctrl-toets ingedrukt houden en op deze bestandsnamen klikken om ze te deselecteren nadat u ze allemaal hebt geselecteerd via de Windows 11-sneltoets Ctrl + A.

5. Plak deze bestanden nu in de map “WindowsSubsystemAndroid”.

6. Maak op dezelfde manier een bestand GAppsWSA De map bevindt zich in de C:-schijf.

7. Pak nu het WSAGA-script uit dat we eerder hebben gedownload en plak de inhoud in de map GAppsWSA.

8. Zoek en kopieer vervolgens het GApps ZIP-bestand (pico) dat we hierboven hebben gedownload. Ga vervolgens naar de map GAppsWSA en navigeer naar de map #GAPPS. Plak hier het GApps ZIP-bestand. Het hoeft niet verwijderd te worden.

9. Ga terug naar de map WindowsSubsystemAndroid en kopieer vendor.img, system.img, system_ext1.img en product.img.

10. Ga nu naar de map GAppsWSA en plak deze vier .img-bestanden in de map #IMAGES.

READ  [Jobs roundup] Gepassioneerd door fantasiegames? Bekijk deze openingen bij Mobile Premier League

WSA-patch voor het insluiten van Google-apps in Windows 11

1. Nadat je alle bestanden hebt overgebracht zoals beschreven in de vorige sectie, ga je gang en open je Linux in Windows Terminal. Typ sudo su en druk op Enter. Voer nu het wachtwoord voor Linux in. Dit geeft Linux root-rechten.

2. Voer vervolgens de volgende opdrachten in om enkele basispakketten op Linux te installeren. Mogelijk moet u op “Y” drukken om de installatie toe te staan.

apt install lzip unzipapt install dos2unix

3. Voer vervolgens de volgende opdrachten één voor één uit om naar de GAppsWSA-map te gaan die we op de C:-schijf hebben gemaakt. Merk op dat er een spatie is tussen de cd en de stippen.

cd ..cd ..cd GAppsWSA /

4. Zodra u zich in de GAppsWSA-map bevindt, voert u de volgende opdrachten één voor één uit.

dos2unix. shdos2unix extension_and_mount_images.shdos2unix extract_gapps_pico.shdos2unix unmount_images.shdos2unix VARIABLES.sh

5. Als u klaar bent, voert u de volgende opdrachten één voor één uit. Het hele proces zal enige tijd duren, dus wees geduldig.

./extract_gapps_pico.sh./extend_and_mount_images.sh./apply.sh./unmount_images.sh

6. Open nu de map #IMAGES in GAppsWSA en kopieer de vier IMG-bestanden.

7. Ga terug naar de map WindowsSubsystemAndroid op de C:-schijf en plak de vier bestanden. Kies “Vervangen”.

8. Ga nogmaals terug naar de map GAppsWSA en ga naar de map Diversen. Kopieer hier het “kernel” -bestand.

9. Ga nu naar de map WindowsSubsystemAndroid en open de map Tools. Hier vindt u een bestaand kernelbestand. Verander de naam in kernel_bak. Plak vervolgens het kernelbestand dat we uit de diverse map hebben gekopieerd in GAppsWSA. Dat is het. We zijn eindelijk klaar om Google Play Store op Windows 11 te installeren.

Installeer Google Play Store op het Windows-subsysteem voor Android

Nu komt het deel waar je op hebt gewacht: Installeer Play Store om eenvoudig Android-apps op je Windows 11-pc te installeren en meld je aan met je Google-account. Volg gewoon de onderstaande stappen om verder te gaan.

1. Druk op de Windows-toets, zoek naar PowerShell in het menu Start en klik op Als administrator uitvoeren om het te openen.

2. Voer vervolgens de volgende opdracht uit. Het begint met het installeren van de gewijzigde WSA op uw Windows 11-pc.

AppxPackage toevoegen – Register C: WindowsSubsystemAndroid AppxManifest.xml

3. Als u fouten tegenkomt, moet u de ontwikkelaarsmodus in Windows 11 inschakelen om het probleem op te lossen. Open Windows Instellingen -> Privacy en beveiliging -> Ontwikkelaars. Schakel hier de optie “Apps installeren vanaf elke bron, inclusief individuele bestanden” in de ontwikkelaarsmodus in. Voer nu de bovenstaande opdracht uit en het zou goed moeten werken.

READ  De POCO X3 NFC krijgt de eerste release van Android 11 met MIUI 12

4. Open nu het startmenu en u zult zien dat het Windows-subsysteem voor Android succesvol is geïnstalleerd op uw pc met Windows 11. Open het om verder te gaan.

5. Schakel in het WSA-venster de ontwikkelaarsmodus in om het IP-adres van de Android-container in te stellen. Noteer het IP-adres, dit hebben we later nodig. Klik vervolgens bovenaan op Bestanden om het Windows-subsysteem voor Android op te starten op uw pc met Windows 11. Nu kunt u het venster Bestanden sluiten.

6. Als het IP-adres niet in de WSA-instellingen verschijnt, tikt u op Ontwikkelaarsinstellingen beheren in ontwikkelaarsmodus. Blader vervolgens naar beneden in het menu met ontwikkelaarsopties en tik op Wireless Debugging. Noteer hier het IP-adres dat wordt weergegeven in de instellingen voor draadloze foutopsporing.

6. Vervolgens moet u ADB configureren op uw Windows 11-pc om verbinding te maken met WSA. We hebben bijna toegang tot de Google Play Store om Android-apps gemakkelijk te installeren.

7. Nadat ADB is geconfigureerd, opent u een opdrachtprompt in de map platform-tools (door CMD in de adresbalk van de Verkenner te typen) en voert u de volgende opdracht uit. Zorg ervoor dat u “ipaddress” vervangt door degene die ik eerder noemde. Als u een mislukte fout krijgt, voert u de opdracht opnieuw uit terwijl u deze keer verbonden bent.

adb connect ipad

8. Voer vervolgens de volgende opdrachten één voor één uit. Hiermee kunt u naar de WSA Shell-modus gaan en superuser-rechten verlenen.

aziatische ontwikkelingsbank chelsea

9. Voer ten slotte het volgende commando uit om de SELinux-modus te wijzigen om de modus toe te staan.

setenforce 0

10. Zoek nu naar Play Store in het menu Start en open het.

11. Nu kunt u zich aanmelden met uw Google-account en Android-apps rechtstreeks installeren vanuit de Google Play Store op uw pc met Windows 11. Zo kunt u Google Play Store installeren op het Windows Android-subsysteem.

Laatste woorden: Android-apps downloaden van Google Play Store op Windows 11 pc

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Hoe Google Play Store Android-apps te downloaden op Windows 11 pcAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
REET Final Answer Key 2021 vrijgegeven op reetbser21.com-Steps om te downloaden
REET definitieve antwoordsleutel 2021 & nbsp | & nbsp Afbeeldingsbron: & nbspiStock...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *