Android-beveiligingsupdate van oktober 2022 wordt uitgerold

Gebruikers van Google Pixel-smartphones kunnen nu de beveiligingsupdate van oktober 2022 downloaden. Deze verbeterde digitale beveiliging en een aantal problemen zijn opgelost.

De beveiligingsupdate van oktober 2022 is nu beschikbaar

Lees verder na de aankondiging.

Elke maand aanbiedingen google Het zijn smartphonegebruikers voor een beveiligingsupdate. De patch van oktober 2022 is onlangs uitgebracht. De update lost een aantal problemen op die: Android-smartphones Evenement. Er zijn oplossingen voor audio, internet en meerdere storingen.

Zoals gebruikelijk hebben de Pixel-smartphones van Google voorrang. Patch komt uit voor telefoons die werken Android 13.

De update van oktober kan worden gedownload van:

Voor deze twee nieuwste smartphones is dit de nieuwste beveiligingspatch. Als je een Google Pixel 4 of 4 XL hebt, is het tijd voor een nieuwe smartphone. Gelukkig kondigt de fabrikant deze week een reeks nieuwe Pixel-smartphones aan: Pixel 7 En de Pixel 7 Pro. Vind ik leuk Android-planeet Blijf dus op de hoogte van al het nieuws.

Verbeteringen in de beveiligingsupdate

Naast het verbeteren van uw digitale beveiliging, wordt de beveiligingsupdate geleverd met een aantal: Bugfixes. Oudere Pixel-smartphones ondervonden bijvoorbeeld soms audio-interferentie bij het gebruik van een bedrade hoofdtelefoon. Daarnaast kunnen gebruikers het volume niet meer aanpassen vanaf hun mediaspeler. Beide problemen zijn nu opgelost.

Andere problemen zijn onder meer crashes bij het verbinden met een VPN of het afspelen van muziek uit lokale opslag. Ook werden niet altijd beschikbare wifi-netwerken of snelle instellingen getoond en waren niet alle tools beschikbaar. Deze kwetsbaarheden worden opgelost in de beveiligingsupdate van oktober 2022.

Beveiligingsupdate op je smartphone

Als je een van de hierboven genoemde Pixel-smartphones hebt, kun je de update binnenkort verwachten. Je krijgt dan een melding op je smartphone dat de patch klaar is. Als je een smartphone van een andere fabrikant hebt, moet je afwachten.

Ook andere smartphonemerken hebben tijd nodig om de update in hun toestellen te verwerken. Samsunggebruikers s 22Een serie al voor de oktober-update van One UI. Vind ik leuk Android-planeet Blijf op de hoogte voor het laatste nieuws en wanneer u uw beveiligingsupdate kunt verwachten.

Meer Android-nieuws:

More from Madison Garrett
Download ‘Diablo 3: Reaper of Souls’ gratis met Xbox Live Gold
“Diablo III: Reaper of Souls” wordt aangeboden als een gratis Xbox Live...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *