Animal Crossing: New Horizons Nintendo Direct komt volgende week

Nintendo heeft aangekondigd dat de volgende uitzending, Animal Crossing: New Horizons Direct, op vrijdag 15 oktober om 07.00 uur PST / 10.00 uur ET / 15.00 uur in het VK zal worden uitgezonden (dat is 16 oktober om 1 uur EST).

De uitzending duurt ongeveer 20 minuten en richt zich op de aankomende november-update van de game. Deze update zal naar verwachting de langverwachte favoriet van de fans Brewster introduceren, evenals een café en het gamemuseum. Toeval, Kerkelijke verjaardag Brewster op 15 oktober.

We hebben eerder een trailer gezien voor de update, maar die gaf heel weinig. Een van de patch 1.11-gegevens van de game geeft echter aan dat spelers het café in het museum moeten bouwen voordat ze het kunnen openen, en dat NPC’s ernaar zullen wijzen zodra ze het binnenkomen.

Onnodig te zeggen dat de gemeenschap rond Animal Crossing erg enthousiast is. Roost Café-manager, Brewster, maakte zijn debuut op Animal Crossing Wild World en is sindsdien een favoriet bij fans in de Animal Crossing-community. Terwijl Animal Crossing: New Leaf van The Roost zijn eigen gebouw heeft gemaakt, bevindt het zich meestal naast het Blathers Museum. Het lijkt erop dat het doorgaat. We hebben alle details voor je nadat de show volgende week wordt uitgezonden.

Joe Scripps is de hoofdredacteur van het nieuws bij IGN. Volg hem Twitter. Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

READ  Volgende Yakuza Spin-Off heeft een speelbaar Sega Master-systeem
Written By
More from Aubrey Mason

De 8 belangrijkste PS4-games die nu zijn verschenen

Nu de PlayStation 5 bijna uit is in Nederland, gaat er veel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *