Apex Legends belangrijkste releasedatum lijkt (opnieuw) onthuld

Een van de spraakmakende releases van derden die dit jaar naar de Nintendo Switch komen, is de gratis first-person shooter van Respawn Entertainment. Apex Legends (Nog een EA-titel).

Vorige week meldde een Japanse lanceringsaankondiging voor de game dat deze release zou zijn Het begint op dezelfde datum als het achtste seizoen Op 2 februari. Nu vermeldt de vermelding van Amazon Japan voor “Champion Edition” dezelfde datum en zijn pre-orders actief.

Amazon Japan

Apex Legends was oorspronkelijk gepland om vorig jaar tot Respawn op de Switch te komen De wedstrijd werd in oktober uitgesteld. Directeur Chad Grenier zei dat het team de Nintendo-versie “gerechtigheid” wilde maken – als gevolg daarvan zou er meer ontwikkelingstijd nodig zijn.

Voor degenen die op de Nintendo Switch spelen, we werken nog steeds hard aan de poort, maar om de game recht te doen en er een geweldige ervaring van te maken die Switch-spelers verdienen, heeft onze ploeg meer tijd nodig. Dit jaar heeft op zijn zachtst gezegd nieuwe onverwachte uitdagingen met zich meegebracht, en we willen niets overhaasten.

Als Apex Legends daadwerkelijk op 2 februari arriveert, verwachten we binnenkort iets officieel te horen. Zul je deze gratis titel downloaden als hij eindelijk bij Switch komt? Plaats hieronder een reactie.

READ  Nog een lek bij Nintendo: games verschenen nooit op straat
Written By
More from Aubrey Mason

Steam: deze games regeerden in 2020

Welke games hielden ons bezig in 2020? Je kunt het natuurlijk lezen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *