Apex Legends Mad Maggie bug nerfs oproeroefening vs Newcastle

Apex Legends-spelers hebben opgemerkt wat een nieuwe bug in Mad Maggie lijkt te zijn die voorkomt dat haar oproeroefeningen schade oplopen door het mobiele schild van Newcastle. Maggie’s vermogen om rellen te bestrijden sluit aan bij solide obstakels en verbrandt vijanden aan de andere kant, waardoor het een ideale manier is om rivaliserende spelers achter obstakels of schilden in Battle Royale vandaan te jagen, maar het werkt momenteel niet zoals bedoeld.

Doorgaans werken oefeningen tegen verdedigingen die zijn gecreëerd door legendarische vaardigheden, zoals de Gibraltar Protective Dome en het Moving Newcastle Shield, maar ook tegen natuurlijke dekking, muren en deuren. Sinds de laatste update van het Awakening-evenement tijdens Apex Legends seizoen 13, die verschillende andere oplossingen voor Newcastle introduceerde, lijkt het erop dat de rellenoefening verhinderd werd om het schild van de nieuwere legende aan te brengen.

Reddit-gebruiker Sweatyeagle8497 aanvankelijk gepost De clip toont de fout Op het werk was dat echter niet genoeg om te voorkomen dat ze hun tegenstander uitschakelden. Daarna deden ze wat tests en Ik ontdekte dat het de hele tijd gebeurde – Met de Riot Drill niet aan het schild bevestigd en in plaats daarvan de inactiviteit bijwerkt. Dus je verliest het in ieder geval niet, maar je hebt er ook niet het voordeel van.

Je kunt hieronder een clip bekijken waarin de bug wordt uitgelegd:

Ik heb een bericht geplaatst over Maggie’s boor met een NC-schild, heb het getest op een schietbaan en vond dit Van legendes

Deze bug voegt zich bij hardnekkige rapporten dat de Loba-armband een soortgelijk probleem ervaart waar het soms voorkomt willekeurig verdwijnen en reset zijn inactieve tijd in plaats van hem ernaartoe te teleporteren wanneer hij de grond raakt zoals bedoeld. Elders melden andere gebruikers nog steeds gevallen De geest is blijkbaar onkwetsbaar geworden Kort na het verlaten van de leegte.

READ  De Elden Ring Game Boy-editie is nu een ding, en het is gratis op pc

De ontwerper van live-stabilisatie van Respawn legde onlangs uit waarom hij gelooft dat de nieuwe wapens “spannend en krachtig moeten zijn” om first-person shooters aan te moedigen ze te gebruiken. Als je nog steeds niet zeker weet welke je moet pakken, bekijk dan de lijst met wapenniveaus in Apex Legends. Afgezien van verwarrende interacties, is het nog steeds een van de beste multiplayer-games op pc – maar klik op deze link als je in plaats daarvan iets anders wilt proberen.

Written By
More from Max Mcgee
Volgens Valve kunnen Steam-gebruikers nog steeds oudere versies van games spelen
Een paar dagen geleden kwam het nieuws dat Valve Klanten kunnen worden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *