Apex Legends-spelers willen een eenvoudige kaartfunctie voor oorlogsgebieden toevoegen

Apex Legends-spelers hebben Respawn gevraagd om een ​​eenvoudige pre-match-functie toe te voegen die opvalt in andere Battle Royals, waaronder Call of Duty’s Warzone.

Battle royals betekenen soms dat de spelersbasis in Apex Legends jaloers kijkt naar wat Fortnite en Warzone krijgen, en vice versa.

In het verleden suggereerden Apex-fans dat een bestand Het spel zal profiteren van het toevoegen van meer mobiliteit (aangenomen wordt dat het in seizoen 10 zal komen in de vorm van kabelbanen), Terwijl Warzone-spelers hebben gesuggereerd dat CoD Battle Royale straffen moet invoeren voor degenen die vroegtijdig vertrokken.

nu met Seizoen 10 komt binnenkort in Titanfall Battle Royale, Apex-spelers selecteren de eenvoudige Warzone-functie die ze willen zien.

Entertainment repost

Apex Legends is sinds de lancering een enorme hit.

23 juli op Reddit geplaatst door DANYopPC Hij verzocht Respawn voorafgaand aan de wedstrijd de namen van interessante punten toe te voegen aan de landingsroute van het schip. Ze suggereerden ook dat het “speelbaar” zou moeten zijn, zoals in-game replicatiesites, wat betekent dat spelers die de namen van interessante plaatsen niet nodig hebben, zich kunnen afmelden.

Hiermee kunnen spelers de namen van de locaties duidelijk zien, ongeacht waar het schip landt. Vooral nieuwe spelers zullen profiteren van de verandering, waardoor ze snel de kaart leren kennen en drukkere gebieden buiten de landing kunnen vermijden.

De voorgestelde wijziging kan worden toegevoegd aan de lijst met functies die spelers graag zouden willen zien in seizoen 10. Het lijkt onwaarschijnlijk dat ze laat aan de update worden toegevoegd, maar spelers hebben genoeg nieuwe content om naar uit te kijken.

Seer, onthuld als de legende van seizoen X, is een tracker met een hartslagsensor en een hele reeks kleine drones. Zijn onthullingen kregen veel lof op internet, en velen wilden graag zien hoe hij in de meta komt en het gevestigde Crypto-bedrijf uitdaagt om informatie te verzamelen.

We zullen moeten afwachten of hij in Kings Canyon, Worlds Edge, Olympus of . valt Tropen met de namen van de weergegeven bezienswaardigheden, Net als in Warzone.

Written By
More from Aubrey Mason
Bekwame leiders in congres worden geconfronteerd met vragen
New Delhi: BJP-leider Jyotiraditya Scindia viel maandag zijn voormalige partij – het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *