APK-downloadlink voor gebruikers over de hele wereld

Eerder deze maand brachten de ontwikkelaars van PUBG Mobile Lite de nieuwste versie van de gestroomlijnde titel uit, namelijk versie 0.21.0. Net als alle andere updates zijn er veel dingen verbeterd om een ​​soepele game-ervaring te garanderen.

Gebruikers kunnen PUBG Mobile Lite-update 0.21.0 rechtstreeks naar hun apparaat downloaden via de Google Play Store. Ondertussen kunnen ze er ook gebruik van maken via het APK-bestand op de officiële website van de game.

Dit artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor het downloaden van de PUBG Mobile Lite 0.21.0-versie op Android-apparaten.

Disclaimer: PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite zijn verboden in India. Daarom wordt landgebruikers ten strengste aangeraden het spel niet te downloaden.


Lees ook: releasedatum van PUBG Mobile Lite seizoen 24, gelekte WP-bonussen en meer


Stapsgewijze handleiding voor downloaden PUBG Mobile Lite update algemene versie 0.21.0 met APK-bestand

Gebruikers kunnen de onderstaande stappen volgen om de nieuwste versie van PUBG Mobile Lite op hun Android-apparaat te downloaden en te installeren:

Stap 1: Bezoek de officiële website van PUBG Mobile Lite. Ze kunnen naar de webpagina gaan via de onderstaande link:

Website van PUBG Mobile Lite: Klik Hier.

Stap 2: Klik vervolgens op de optie “APK downloaden”. Binnenkort begin je met het downloaden van het APK-bestand van de game.

Opmerking: de APK-bestandsgrootte van PUBG Mobile Lite is ongeveer 610 MB. Daarom moeten spelers ervoor zorgen dat ze voldoende ruimte op hun telefoon hebben voordat ze deze downloaden.

Stap 3: Nadat u het APK-bestand heeft gedownload, zoekt u het op en installeert u het. Schakel over naar de optie “Installeren vanaf onbekende bron” als gebruikers dit nog niet eerder hebben gedaan.

READ  U kunt nu de zomereditie van 2021 van What Motorhome downloaden - Motorhome News - Motorhomes & Campervans

De vierde stap: Nadat de game-installatie is voltooid, opent u deze en geniet u van het spelen van de nieuwste versie van PUBG Mobile Lite 0.21.0 op apparaten.

NB: Als spelers een foutmelding tegenkomen die zegt “Er is een probleem opgetreden bij het parseren van het pakket”, overweeg dan om het APK-bestand opnieuw te downloaden en dezelfde stappen hierboven te volgen.


LEES OOK: PUBG Mobile Lite versus COD Mobile: welke game is het beste voor lage Android-apparaten, april 2021?

Geplaatst op 25 april 2021 09:03

Written By
More from Eda Greene
Saints vs. Buccaneers: Game Time, TV, Radio, Online Streaming, Mobile en Odds
Welkom bij Heiligen Dag van de wedstrijd! Vanavond: New Orleans Saints (5-2)...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *