Apple Vision Pro is nu beschikbaar voor pre-order

Apple Vision Pro is nu beschikbaar voor pre-order

Apple accepteert nu pre-orders voor de Apple Vision Pro, het eerste ruimtecomputerapparaat van het bedrijf. Bestellingen worden rechtstreeks gedaan in de Amerikaanse online winkel, waarbij de Vision Pro momenteel beperkt is tot de VS.

De Apple Store-app op iPhone of iPad met Face ID is de beste manier om Vision Pro te bestellen, omdat het bestelproces een gezichtsscan vereist om de Light Seal en hoofdband voor elke gebruiker op de juiste maat te krijgen. Accessoires moeten de juiste maat hebben om de Vision Pro te laten werken zoals bedoeld.

Klanten die een bril dragen, moeten een geldig, nog niet verlopen recept van een Amerikaanse oogzorgprofessional overleggen om ZEISS-lenzen te bestellen die in de headset kunnen worden geplaatst, maar dit kan na het bestelproces worden gedaan.

De Vision Pro, die $ 3.500 kost, heeft een frame van aluminiumlegering met een voorkant van gelaagd glas en is uitgerust met twee 4K micro OLED-schermen met een gecombineerde 23 miljoen pixels. Meer dan een dozijn camera's doen alles, van het volgen van oogbewegingen tot het opnemen van handgebaren als controlemiddel en het in kaart brengen van het gebied rond de drager.

Een zachte, passende, lichte afdichting wordt magnetisch aan het frame bevestigd en vormt zich naar het gezicht van de drager om omgevingslicht te blokkeren. Er worden twee banden meegeleverd, waaronder een Solo Knit-band en een Double Loop-band. De Solo Knit-riem is gemaakt van gevlochten, rekbaar materiaal, terwijl de Double Loop-riem een ​​extra riem heeft die over het hoofd reikt voor een betere gewichtsverdeling.

Als mixed reality-headset kan de Vision Pro augmented reality-inhoud over de echte wereld weergeven, of volledig virtuele meeslepende inhoud. De Digital Crown aan de zijkant van het apparaat regelt het onderdompelingsniveau. De Vision Pro draait VisionOS en heeft een speciale app store. Hij kan ook op een Mac worden aangesloten en als beeldscherm fungeren, en kan worden gebruikt met een toetsenbord en muis. Apple gebruikt de M2-chip in de Vision Pro met een 8-core CPU en 10-core GPU, plus een tweede R1-chip die verantwoordelijk is voor het interpreteren van informatie van camera's, sensoren en microfoons.

READ  Apple brengt een tool uit om ontwikkelaars te helpen Windows-games over te zetten naar de Mac

Met het meegeleverde externe accupakket gaat de Vision Pro tot 2,5 uur mee, maar kan hij ook op het stopcontact worden aangesloten voor een hele dag gebruik.

Geruchten suggereren dat Apple een beperkt aantal Vision Pro-hoofdtelefoons heeft gemaakt voor de eerste lancering van het apparaat, en de verwachting is dat de exemplaren uitverkocht zullen zijn. Degenen die de Vision Pro willen aanschaffen, moeten onmiddellijk een pre-order plaatsen.

De Vision Pro wordt op vrijdag 2 februari gelanceerd, waarna pre-orders worden afgeleverd. Mogelijk zijn er op dat moment ook exemplaren beschikbaar voor aankoop in de winkel, maar het is onbekend hoeveel headsets elke winkel zal hebben.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *