Apps van de week: Widgetsmith maakt het startscherm persoonlijker | NU

Geef het startscherm van uw iPhone een eigen gezicht met Widgetsmith en verstuur notities en bestanden snel en veilig met Opera.

Opera

Alternatieve browser Opera wil meer zijn dan een app om websites te bezoeken. Een nieuwe update voegt de optie toe om beveiligde notities rechtstreeks in Opera te maken, zodat u ze gemakkelijk op andere apparaten kunt raadplegen.

Deze notitiefunctie heet Flow en maakt het eenvoudig om via een beveiligde verbinding notities, foto’s en andere bestanden naar jezelf te sturen. Handig als je bijvoorbeeld een foto op je werkcomputer ontvangt en deze op je eigen laptop wilt hebben.

In plaats van het naar jezelf te e-mailen, kun je het nu via Flow naar jezelf sturen. Om het gebruik van Opera op meerdere apparaten te vergemakkelijken, is er een QR-codescanner toegevoegd. In plaats van in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord, kun je die code scannen om direct op een ander apparaat in te loggen.

Download Opera voor Android (vrij)


Widgetsmith

Met de komst van iOS 14 kunnen iPhone-gebruikers nu ook widgets op hun homescherm plaatsen. De Widgetsmith app speelt hier slim op in en geeft jou als gebruiker alle vrijheid om je eigen widgets te maken. Je kiest eerst een functie zoals tijd, datum, foto’s of kalender. Vervolgens personaliseer je het met je eigen lettertype, kleuren en achtergrond.

Bij het instellen van de widgets, moet u toestemming geven aan veel apps op uw apparaat, zodat Widgetsmith gegevens kan bekijken en gebruiken. Houd hier rekening mee als u erg gesteld bent op uw privacy en ga er bewust mee om.

READ  Den Haag FM »Alle blikken zeewater voor alternatieve nieuwjaarsduiken binnen 24 uur

Het handige van Widgetsmith is dat je ook een timer kunt instellen. Zo toont een widget ‘s ochtends het weer en’ s middags je agenda. Widgetsmith is gratis te gebruiken, maar heeft ook een premium-versie die extra widgets ontgrendelt die vaker worden bijgewerkt.

Download Widgetsmith voor iOS (vrij)


Raziel: Dungeon Arena

Raziel: Dungeon Arena is een must voor iedereen die dit weekend op zoek is naar uitgebreide rollenspellen op een iPhone of Android-telefoon. In de wereld van Raziel kruip je in de huid van een held die je met zestien vaardigheden naar eigen smaak ontwikkelt. Je vecht je een weg door tien hoofdstukken en zestig levels vol fantasiemonsters en grote bazen.

Naast het solo-avontuur is er ook een multiplayer-modus, waarin je samen met vrienden enorme hordes vijanden kunt opnemen. De game is ook qua presentatie de moeite waard: met prachtige lichteffecten, stemacteurs die de hele game hebben ingesproken en vloeiende animaties. Raziel: Dungeon Arena is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android en heeft in-app aankopen.

Download Raziel: Dungeon Arena voor iOS in Android (vrij)

More from Madison Garrett

Battlefield 6: volledige trailer lekt online

Geheel Slagveld 6 Openbaarmaking van de gelekte trailer op internet. Na weken...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *