ARM-gebaseerde MacBook-specificaties gedeeld door Leakster; 12-inch Retina-display, 4e-generatie vlindertoetsenbord, startprijs $ 849 en meer

Meer details over Apple’s eerste ARM-gebaseerde MacBook vanuit het oogpunt van specificaties zijn opnieuw gedeeld. Eerder werd gezegd dat de machine een 12-inch display zou hebben en zou beginnen vanaf $ 799, waardoor het een uiterst competitieve machine is, vooral een die wordt verkocht door Apple. Nu zijn er meer interne hardwaregegevens over de aankomende notebook gedeeld, hoewel u wellicht ook overeenkomsten ziet met de vorige rapporten.

Gerucht over nieuwe specificaties zou kunnen betekenen dat Apple de stopgezette 12-inch MacBook nieuw leven in zal blazen

Eerder gaf Komiya inzicht in het soort hardware dat we van de ARM-gebaseerde MacBook mogen verwachten, en dat was inclusief het terugbrengen van het vlindertoetsenbord. Volgens zijn laatste tweet lijkt er weinig tot geen verandering te zijn ten opzichte van zijn eerdere tweet, omdat de aankomende ARM-gebaseerde MacBook naar verluidt een 12-inch Retina-display zal hebben, maar hij zal maar één poort hebben. Dit kan erop wijzen dat Apple mogelijk hetzelfde chassis gebruikt als de beëindigde 12-inch MacBook.

iPhone 12 zal naar verluidt dezelfde 12 MP cameraresolutie behouden, maar de sensorgrootte krijgt een maatupgrade, zegt Tipster

Ook zei Komiya eerder dat deze 12-inch MacBook het zal worden aangedreven door Apple’s A14X Bionic-chipset samen met een verbluffende batterijduur van 20 uur, maar bij deze gelegenheid vermeldt hij niet welk silicium er in de machine zal worden gevonden, maar hij was zo vriendelijk om de batterijstatistieken opnieuw te delen. Hij stelt ook dat de 12-inch MacBook wordt aangeboden in de configuraties 8GB RAM en 16GB RAM, waarbij het basismodel naar verwachting 256GB opslagruimte zal hebben, waardoor gebruikers het mogelijk kunnen upgraden naar 1TB via de website van Apple.

Helaas is een gebied waar klanten mogelijk wachten met hun aankoop, wanneer het vlindertoetsenbord aan het gesprek wordt toegevoegd. Volgens de tipgever wordt de 12-inch MacBook geleverd met Apple’s 4e generatie vlinderswitches. Er was een reden waarom Apple op het nieuwe toetsenbord overschakelde naar het schaarschakelaar-toetsenbord 16-inch MacBook Pro dus tenzij de technologiegigant een manier heeft gevonden om spontane hardwareproblemen te voorkomen, is het terugbrengen van het vlindertoetsenbord een slecht idee.

READ  OnePlus voert het ultrabrede spel op met zijn 50-megapixelcamera

Gelukkig wordt verwacht dat de 12-inch op ARM gebaseerde MacBook zeer draagbaar zal zijn, waarbij in de specificatiedetails wordt vermeld dat hij met een gewicht van slechts twee pond extreem licht zal zijn. Ten slotte de prijsstelling; Komiya suggereert dat het nieuwe product begint vanaf $ 849 voor het basismodel, waarbij studenten de machine voor $ 799 kunnen kopen dankzij het programma van Apple.

Over het algemeen lijken deze specificaties veelbelovend, althans op papier, dus we zullen wachten op enkele resultaten uit de echte wereld om te zien of Apple’s op ARM gebaseerde 12-inch MacBook alles is waar het naar op zoek is.

Nieuwsbron: Twitter (Komiya)

Written By
More from Aubrey Mason

Van games tot Netflix-series: deze Nederlandse exportproducten doen het goed

In totaal bedroeg de internationale handel in diensten 52,8 miljard euro, meldt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *