Art Of Rally komt naar Xbox & Switch op 12 augustus

|

Funselektor Labs Inc. onthuld. Deze week komt hij uit de kunst van het assembleren Zowel op Xbox als Nintendo Switch. Als je de game nog niet kent: dit is een ontspannen en strak racespel dat, in zijn eigen stijl, complexe en realistische rijmechanica samenbrengt en tegelijkertijd een gestroomlijnde en rustgevende esthetiek van racen biedt. Door ze samen te mengen, is een meer gestileerde ervaring gecreëerd die teruggaat naar de gouden eeuw van rallyautoracen. De game werd bijna een jaar geleden op pc uitgebracht en komt deze week naar consoles. We hebben hier de nieuwste trailer voor je die laat zien hoe de game eruit zal zien wanneer deze arriveert, samen met wat informatie over de game zelf. Een PlayStation-release staat nog gepland voor later dit jaar.

Hoe goed kun jij bochten maken en het in stijl doen? Met dank aan Funselektor Labs Inc.

de kunst van het assembleren Een gestileerde ervaring geïnspireerd door de gouden eeuw van rallyrijden van de maker Absolute drift. Race over de wereld door kleurrijke en gestileerde omgevingen in een bovenaanzicht. Strijd om de eerste plaats in de leaderboards met dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Beheers jij de kunst van het assembleren?

Ervaar de gouden eeuw van rallysport in de Career Mode en reis door 60 etappes van Finland tot Sardinië, Noorwegen, Japan en Duitsland. Kruip achter het stuur van je favoriete oldtimer, uit de jaren 60 tot 80, Groep B, Groep S en Groep A. Van beginnersvriendelijke opties tot rijmodi die de meest ervaren coureurs uitdagen, alle spelers kunnen de races aangaan met hun favoriete rally rijtrucs: flick Scandinavië, achteruit sturen, linker voetrem, handrem verbuiging. Zorg dat je naam bovenaan de ranglijsten komt te staan ​​in onze dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Pronk met je rijvaardigheid, of gewoon met je favoriete landschap, met de fotomodus en ingebouwde herhaling.

Gepost in: games, indiegames, videogames | Gelabeld: Art Raleigh, Funselektor Labs Inc. , indie spellen

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

READ  Gamasutra - Persberichten- Oh Snap! Pre-order The Big Con op Xbox Series X | S-, Xbox One- en pc-verlanglijst vandaag
Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *