Assassin’s Creed Valhalla voegt eindelijk een broodnodige gameplay-functie toe

Assassin’s Creed Valhalla Eindelijk premium spelers toegevoegd op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en Google Stadia sinds de release met de nieuwste update van de game. Meer specifiek gaf de update – die al naar alle platforms wordt uitgerold – spelers eindelijk de mogelijkheid, met dank aan het afspeelmenu, om de filmcamera aan en uit te zetten tijdens het afmaken van zetten.

Helaas heeft Ubisoft dit niet naar een hoger niveau getild en kunnen spelers eindpunten volledig uitschakelen, iets waar velen ook om hebben gevraagd, omdat het verwarrend is om dezelfde spelers na tientallen uren gameplay steeds weer te zien, althans voor sommigen.

Verder valt de update niet erg op. Volgens Ubisoft is het noodzakelijk om de game voor te bereiden Woedde de priester DLC. Ze voegde echter de volgende drie vaardigheden toe: Cold Fury, North Eye en Extreme Fury.

Assassin’s Creed Valhalla Beschikbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en zelfs Google Stadia. Klik op voor meer informatie over de algehele game van 2020 Hier. In het laatste en gerelateerde nieuws, De gamecode heeft mogelijk zojuist een aantal details gelekt over het derde deel van de geruchten over Downloadable Content (DLC) van de game.. Ondertussen heeft de gamemaker – die niet meer in de serie speelt – Onlangs onthulde waarom Doctrine moordenaar Het is niet langer een stealth-serie.

“De Doctrine moordenaar De franchise heeft een lange weg afgelegd sinds de oorspronkelijke release, en hoewel er onderweg een paar bugs waren, heeft Ubisoft de franchise nieuw leven ingeblazen met Middelen Verfijn vervolgens de ervaring verder en creëer een van de beste huurmoordenaars in de serie in Assassin’s Creed Episch,“De opening luidt Onze heroverwegen Van het spel. “Hij komt nu Assassin’s Creed Valhalla-Een game die zijn unieke identiteit probeert te smeden door elementen uit eerdere inzendingen op nieuwe nieuwe manieren opnieuw te creëren. Dit is echter lang en ambitieus Valhalla Hij trekt alles met flair en weeft al deze ongelijksoortige elementen in elk heerlijk masker. “

READ  Olija Review - A Great Return to Early 90's Adventure Games | Speelgoed
More from Madison Garrett

Steam organiseert volgende maand een festival voor ‘digitale tabletop’-games

Auroch Digital, het bedrijf van klep en tafelblad, organiseert volgende maand een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *