Astro’s A03 van $ 49,99 is de eerste set in-ear-koptelefoons die is gemaakt voor gaming

Astro debuteert met zijn eerste set oortelefoons, de A03. Het is een onverwachte stap voor het bedrijf, dat traditioneel over-ear gaming-headsets maakt, zoals de nieuwe A20 Gen 2 en de steunpilaar A40. Ze kosten $ 49,99, dus hoewel niet de meest betaalbare bedrade optie, is het een redelijke prijs, aangezien ze een krachtig geluid bieden en een goede pasvorm met drie sets siliconen tips, die elk een kwaliteitsgeluidsisolatie bieden. En als je ze wilt gebruiken om naar muziek te luisteren, of aan de telefoon wilt blijven terwijl je gamen met een over-ear headset, dan heeft de A03 een platte kabel om comfortabel tussen je huid en de oorschelp te zitten.

De A03 wordt aangesloten via 3,5 mm, dus een ander voordeel is dat hij compatibel is met elk huidig ​​platform, zoals de pc, PS4, Xbox One, de Nintendo Switch en Switch Lite, evenals Android- en iOS-apparaten – ervan uitgaande dat je een dongle hebt om converteren van USB-C of Lightning naar 3,5 mm. Het is ook compatibel met de Xbox Series X- en S-controllers, evenals de DualSense-controller van de PS5. Wat betreft inline-bediening en microfoonondersteuning, de stekker van de A03 is gebouwd voor de CTIA-standaard. En hoewel dat betekent dat de microfoon zal werken met mobiele apparaten en op die van de Switch en first-party Xbox One- en PS4-controllers, zegt Astro dat de inline-knoppen niet functioneel zullen zijn.

Astro

Astro zegt dat elk van de oordopjes van de A03 twee stuurprogramma’s bevat: een gericht op de lage en lage tonen en een andere gericht op de middentonen en hoge tonen. Het bedrijf zegt dat de dubbele driveropstelling in elk oordopje “een krachtige audio-ervaring levert met een rijke soundscape, waarbij elk detail van game-omgevingen wordt onthuld en voicechat duidelijk wordt gescheiden.”

Interessant is dat deze erg lijken op Logitech’s G333-in-ear-koptelefoon van $ 49,99 die is gecertificeerd voor gebruik met de Oculus Quest 2 VR-headset. De aluminium behuizing waarin de drivers en de platte kabel zitten past goed bij elkaar. Dit is vreemd, maar het is geen complete schok aangezien Logitech eigenaar is van Astro.

In termen van verschillen heeft de A03 een in-line microfoon, een zachte draagtas voor opslag, en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; paarse knoppen met een witte kabel of rode knoppen met een marinekleurige kabel. Omdat de A03 niet speciaal voor VR is gemaakt, wordt hij niet geleverd met klittenband om de kabel in te korten, zoals de G333 doet, hoewel er geen reden is waarom je deze niet zou kunnen gebruiken.

Het is logisch om zoiets compacter aan te bieden aan gamers, die normaal gesproken hun grote headsets thuis moeten laten als het tijd is om op pad te gaan. Als je op zoek bent naar een nieuwe set oordopjes die gemaakt zijn om je games goed te laten klinken, dan zijn deze misschien het overwegen waard.

READ  Download: De strijd om parkeren draait vaak om huisvesting en ontwikkeling

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *