Avved is overgestapt naar Unreal Engine 5.3 – Jez Corden

Avved is overgestapt naar Unreal Engine 5.3 – Jez Corden

Jez Corden van Windows Central meldt dat Avowed is overgestapt naar Unreal Engine 5.3 met de hulp van The Coalition en Xbox Tech.

Avved is overgestapt naar Unreal Engine 5

Jez Corden van Window's Central, een goede vriend van de site, tweette dat vandaag ik beken Het heeft zijn engine geport naar de nieuwste versie van Unreal Engine, versie 5.3. Ze deden dit met de hulp van de interne technologieafdeling van Xbox en XGS-studio The Coalition.


Hij is de laatste tijd veel in het nieuws geweest, evenals in een insiderrapport. Tom Warren verklaarde dat de game naar verwachting in november zou worden uitgebracht op het moment van zijn rapport. Tom Henderson heeft verklaard dat Avowed backstage te zien zal zijn op Summer Games Fest, waarbij die previews live worden uitgezonden op 10 juni.

Avowed is een first-person RPG van het Obsidian-team. Het speelt zich af in hetzelfde universum als de Pillars of Eternity-titels. Als The Outer Worlds een kleinschaligere versie is van een game in Fallout-stijl, dan is Avowed vergelijkbaar in vergelijking met The Elder Scrolls. Heldere en kleurrijke magie kan worden gemengd met zwaarden, planken en meer.


Unreal Engine 5 heeft onlangs de ongelooflijk mooie Senua's Saga: Hellblade II aangedreven. Xbox is een van de grootste klanten van de Unreal Engine, waarbij een aantal studio's, waaronder Ninja Theory, The Coalition, Obsidian en Undead Labs, allemaal de engine gebruiken om hun titels aan te drijven.

Ben je na dit laatste nieuws meer geïnteresseerd in Avowed? Laat het horen in de reacties hieronder en laat ons weten of je altijd al geïnteresseerd bent geweest, nooit geïnteresseerd zult zijn, of eindelijk geïnteresseerd bent in de 2024 Xbox first-party titel.

READ  Texas soldaat, 36, sterft tijdens een trainingsongeval in Fort Hood

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *