Baldur’s Gate 3 komt uiteindelijk uit op Xbox

Baldur’s Gate 3 Ontwikkelaar Larian Studios heeft onlangs aangekondigd dat de game geen vroege toegang meer heeft, wat bevestigt dat deze officieel zal worden gelanceerd 31 augustus 2023voor zowel pc als PlayStation 5. Er werd tijdens deze aankondiging geen melding gemaakt van de Xbox-consoleversie – en nu legt Larian uit waarom.

Volgens de studio is de vertraging bij het aankondigen van de Xbox-versie van Baldur’s Gate 3 Het was opzettelijk, aangezien de ontwikkelaars nog steeds bezig zijn met het uitwerken van grote knikken in de Xbox Series X- en Series S-versies van de game. We hadden een Xbox-versie van Baldur’s Gate 3 Larian V is al een tijdje in ontwikkeling, bevestigt Larian V verklaring aan IGN.

We kwamen een aantal technische problemen tegen bij het ontwikkelen van de Xbox-poort waardoor we er niet 100% zeker van waren om het aan te kondigen totdat we zeker wisten dat we de juiste oplossingen hadden gevonden – met name konden we splitscreen co-op niet laten werken volgens dezelfde standaard op zowel Xbox Series X als S, wat een vereiste van ons is voor verzending.

leest: PlayStation State of Play: allemaal aangekondigd in februari 2023

Hij benadrukte verder dat er geen exclusieve problemen waren die de vrijlating in de weg stonden BG3 op Xbox, waarin staat dat technische problemen de enige reden waren voor de vertraging bij het aankondigen van de releasedatum van het bedrijf.

Hoewel Larian geen verdere details over de ondervonden problemen heeft bekendgemaakt, werden er opmerkingen gemaakt op IGN Het lijkt erop te wijzen dat de minder krachtige Xbox Series S-hardware een grote hindernis blijkt te zijn voor ontwikkelaars. De splitscreen-modus vereist geweldige prestaties voor een soepele werking, en de Series S-versie van de Baldur’s Gate 3 Je bent misschien minder in staat om deze prestatie te volbrengen.

READ  Feds nemen Xbox over, elektronica van een man uit West Springfield die veroordeeld is in een zaak van seksueel misbruik van kinderen

zoals aangegeven Kotakulokaal gesplitst scherm werd afgezet oneindige uitstraling eind 2022 Misschien om soortgelijke redenen.

Gezien de populariteit van de Series S, die een veel goedkoper en toegankelijker alternatief is voor de Series X, zal Larian Studios waarschijnlijk bij de release blijven. BG3 op het platform. Voorlopig blijven de ontwikkelaars werken aan het verbeteren van de twee Xbox-versies van de game Baldur’s Gate 3zodat de game met dezelfde standaard kan worden uitgebracht op Xbox Series X en Series S.

Baldur’s Gate 3 Gelanceerd vanaf vroege toegang 31 augustus 2023. Voorlopig is het beschikbaar op PlayStation 5 en pc.

Written By
More from Vanessa Hale
Rocket League-update: PS4- en Xbox-patchnotities vóór Halloween-evenement | Gamen | Vermaak
Patchnotities zijn vandaag vrijgegeven en bevestigen al het grote Rocket League-updatenieuws voor...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *