Basketbalomroeper geschorst na ‘ongepaste’ opmerking tijdens vurige wedstrijd NBL | Basketbal

Melbourne United zag af van presentator Wayne Peterson op het veld voor de komende twee NFL-wedstrijden thuis vanwege een “ongepaste” opmerking die sommigen als racistisch hebben geïnterpreteerd.

Peterson zei dat Zhou Chi, senior Zhou Chi uit Zuidoost Melbourne, Phoenix “misschien niet begrijpt” waarom het publiek juichte toen hij twee vrije-worppogingen miste tijdens de vurige 94-86 overwinning van het team op Melbourne United op zondag.

De opmerking verwees naar de gratis burgerprijs die elke persoon in de John Cain Arena zou ontvangen voor opeenvolgende missers op vrije worpen. Phoenix heeft een klacht ingediend bij NBL over de schorsing en de competitie onderzoekt de zaak nu.

Melbourne United heeft maandagavond een verklaring uitgegeven waarin staat dat hoewel de opmerking “ongepast” was, ze er volledig zeker van zijn dat Peterson niet van plan is Cho te beledigen.

Peterson heeft contact opgenomen om zijn oprechte excuses rechtstreeks aan Zhou Qi aan te bieden. De club zei in een verklaring dat het ook zijn excuses wil aanbieden aan andere beledigde partijen.

Melbourne United is met Peterson overeengekomen om hem voor de komende twee thuiswedstrijden uit zijn functie te ontslaan. Peterson zal deze tijd gebruiken voor bezinning en aanvullende opleiding en zal in de toekomst verder in zijn opmerkingen worden meegenomen.

“De club zal een sterke cultuur van diversiteit en inclusie in stand blijven houden en zich inzetten voor meer clubbrede educatie rond multiculturalisme en acceptatie.

De club zal initiatieven als het multiculturele spel blijven leiden en racisme blijven steunen en promoten. campagne stop met mij.”

De derby was smerig, met een vechtpartij nadat Mason Petling het lichaam van de ster Mitch Creek uit het zuidoosten van Melbourne had gecontroleerd nadat hij spectaculair over Matthew Dellavedova was gedoken.

Een totaal van vijf spelers – twee spelers van United en drie Phoenix – plus assistent-coach Justin Schuyler van United riskeren penalty’s in de competitie.

READ  InnoGames integreert MAC Cosmetics in Elvenar online gamekarakters
More from Madison Garrett
Je kunt Outriders eigenlijk in één speler pauzeren … als je een Nvidia GPU hebt
Outriders Het is de nieuwste game om te voorkomen dat spelers pauzeren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *