Batman-stripfans moeten Batman: Everyone Lies eens bekijken

Ik krab nauwelijks aan het oppervlak Batman: Iedereen liegtde laatste in Detectiveserie van Portal GamesEn dit slimme bordspel intrigeerde me echt. Spelers nemen nooit een rol aan Kruistocht Op zichzelf, maar de ervaring voelt alsof het in de panelen van je favoriete stripboek kruipt en binnendringt. Het beste van alles is dat het het spelen met je vrienden beloont – een functie die niet per se voorop stond bij het ontwerpen van de originele game, die gemakkelijker in je eentje te voltooien was.

Iedereen liegt 2-4 spelers kruipen in de rol van klassieke DC-personages die nominaal compatibel zijn met Batman: journalisten Warren Spacey en Vicki Vale, detective Harvey Bullock en Catwoman. Samen vormen ze een speciale taskforce die is gerekruteerd door Jim Gordon met een mandaat om hedendaagse zaken te onderzoeken waar de politie van Gotham City op is gestuit. Drie van dergelijke instanties worden geleverd met het basisspel, voor een totale speelduur van zes tot negen uur buiten de doos.

mechanisch, Iedereen liegt Bemiddeling vindt plaats via een eenvoudig ontgrendelingssysteem waarbij spelers invloed moeten uitwisselen om nieuwe leads te krijgen. Het is een welkome vereenvoudiging van het origineel Detective: Modern Crime Board Gamedie – althans naar mijn mening – onnodig ingewikkeld was. Ondertussen telt een vergelijkbare eenvoudige timer af naar het einde van het spel bij elke beweging van de speler. Het resultaat is een gespannen, maar niet hectisch tempo dat iedereen aan tafel betrokken houdt.

Het is duidelijk dat het Scene Deck tegen hoge kosten is geproduceerd. Ik verwacht dat het het gewicht van het algemene verhaal zal ondersteunen, met uitbreidingen van de introductie tot het derde en laatste geval in de doos.
Foto: Charlie Hall/Polygon

Een deel van deze toegenomen betrokkenheid is te danken aan de focus van de game op striplogica in plaats van realistische simulatie. het origineel Detective Hij toonde publiekelijk een flagrant misverstand over het werk van de Amerikaanse politie. Hoewel de zaken en het bijbehorende bewijs slim waren, was de constructie van de National Intelligence Agency op zichzelf niet logisch of zinloos, om nog maar te zwijgen van de relatie met de FBI, de CIA en andere geallieerde instanties die in het spel kwamen. Evenzo heeft de stressmonteur – een straf die wordt geëvalueerd wanneer spelers overuren maken – niet voldaan aan het archetype van de grizzly politieagent die het spel zocht.

in tegenstelling tot, Iedereen liegt Het speelt mooi in op genre-verwachtingen. Iedereen aan tafel had een smerige achtergrond om mee te kampen. Hoewel er ruimte is voor quarterbacks (waardoor één speler de acties van iedereen kan sturen) om zijn lelijke hoofd op te heffen, speelt in ieder geval niemand echt zoals Batman. Op deze manier toont de game opmerkelijke zelfbeheersing. Spelers kunnen de Dark Knight zelf oproepen om de zaak te verplaatsen, samen met zijn onbeschofte houding en een verscheidenheid aan hightech onderzoekstools. Dus de verhalende hand die zwaait die detectivespellen moeten uitvoeren om de gebeurtenis te activeren, wordt een functie in plaats van een bug.

Mijn grootste teleurstelling is echter de webintegratie die nodig is voor de game. Aanwijzingen en andere verhalende stukken in Iedereen liegt Ze worden getrokken uit verschillende sets kaarten. Deze kaarten leiden u vaak naar een speciale website voor aanvullende informatie. Maar de website zelf – althans de bètaversie die beschikbaar is voor de pers – is ongeschikt, met een moeilijke gebruikersinterface en een nogal trage responstijd. Ik ben bezig met één zaak en ben nog niets tegengekomen dat niet als een ander fysiek object in de gamebox kan worden weergegeven. In wezen voegt de web-app niets toe aan de ervaring, en in sommige gevallen doet het er ook afbreuk aan – maar ik kan me voorstellen dat het de game veel goedkoper maakt om te produceren.

Batman: Iedereen liegt Het zou vanaf 19 mei verkrijgbaar moeten zijn in winkels voor $ 50,00. Pre-orders zijn nu beschikbaar Op de Portal Games-website.

Batman: Iedereen liegt Voorvertoning met een winkelexemplaar geleverd door Portal Games. Vox Media heeft aangesloten partnerschappen. Deze hebben geen invloed op redactionele inhoud, hoewel Vox Media commissie kan verdienen voor producten die zijn gekocht via gelieerde links. u kunt vinden Aanvullende informatie over het ethisch beleid van Polygon vindt u hier.


READ  Daniel Farke verlaat de Russische club Krasnodar zonder ook maar één wedstrijd te managen
More from Madison Garrett
Windows Migration Assistant aangepast voor macOS Big Sur
Met de Windows Migration Assistant schakel je eenvoudig van Windows naar macOS....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *