Battlefield 2042 biedt zowel geavanceerde als platformonafhankelijke gameplay, met een waarschuwing

Al maanden willen perspectiefspelers van het binnenkort uit te brengen Battlefield 2042 weten of ze met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht op welk platform ze spelen. Nou, we hebben eindelijk een antwoord, hoewel het misschien niet is wat je verwachtte. Crossplay lijkt een industriestandaard verwachting te zijn geworden voor de meeste nieuwe Triple-a-spellen, maar dat weerhoudt ons er niet van om uitzonderingen te maken.

Crossplay zal een voordeel zijn in Battlefield 2042, zolang alle deelnemende spelers de console hebben om mee om te gaan. Dit betekent dat pc-, PS5- en Xbox Series X/S-spelers allemaal in de rij kunnen staan ​​en de game samen kunnen spelen. Dit betekent niet dat consoles van de laatste generatie volledig worden weggelaten, aangezien PS4- en Xbox One-spelers op elkaar kunnen wachten. Er zijn uiteraard hardwarebeperkingen als het gaat om de Battlefield 2042-schaal, dus spelers van de laatste generatie zijn beperkt tot maximaal 64 spelers per lobby.

Daarnaast komt er cross progression naar Battlefield 2042. Hiermee kun je alle voortgang gemakkelijk van de ene console naar de andere overzetten, wat betekent dat je op je pc kunt spelen, snel kunt overschakelen naar je console en al je accounts kunt behouden. Voortgang. Het lijkt erop dat Battlefield 2042 hier voor de lange termijn zal zijn, dus waar je ook bent, je kunt er altijd in springen en genieten van 128-speler chaos, wat buit krijgen in de Hazard Zone en zelfs een aantal van je favoriete fans spelen modi gemaakt in de Battlefield Portal.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *