Battlefield 4-spelers Xbox-spelers hebben gemeld dat gameservers plat liggen

Nieuwe updates zijn toegevoegd onderaan dit verhaal…….

Het originele verhaal (gepubliceerd op 30 juli 2021) is als volgt:

Battlefield 4 is een van de meest populaire games in de Battlefield-franchise. Hoewel het spel in 2013 werd uitgebracht, heeft het een gezonde spelersbasis.

Vorige maand zag Battlefield 4 een plotselinge toename van het aantal spelers na de aankondiging van Battlefield 2042. Dit resulteerde in het vergroten van de totale servercapaciteit van EA.

Het lijkt erop dat mensen Battle Royale beu zijn en enkele van de oude titels willen uitproberen.

Dat gezegd hebbende, gebruikers zijn nu Rapporten dat zij Verbindingsproblemen hebben naar Battlefield 4-servers op Xbox.

Wanneer spelers servers in het spel proberen te vinden, kunnen ze dit niet doen. Anderen zeggen van wel Niet in staat te verbinden naar de onlinedienst.

De spelers die de servers kunnen vinden zijn Vast in een wachtrij en kan niet deelnemen aan lege servers.

Hallo allemaal, ik heb vandaag Battlefield 4 gekocht voor mijn Xbox Series X in de hype van de nieuwe versie, en ik moet vragen, wat is in godsnaam deze foutcode? Ik kan prima in het spel komen, maar zodra ik probeer deel te nemen aan een multiplayer-sessie, krijg ik de melding “Onbekende foutcode: 1”.

Weet iemand hoe dit op te lossen? Ik heb geprobeerd contact op te nemen met EA-ondersteuning, mijn router opnieuw op te starten, mijn Xbox opnieuw op te starten, poorten te wijzigen, alles te verwijderen en opnieuw te installeren, maar ze konden absoluut niet helpen en alles werkte niet. Alsjeblieft, alsjeblieft, als iemand kan helpen, zou ik erg dankbaar zijn.
(Bron)

Serieus, wat is er nu aan de hand met dit spel?! 33 mensen stonden in de rij voor een server, ondertussen zitten er veel leeg en ik kan niet bij ze komen. Wat is dit voor onzin.
(Bron)

Sommige gebruikers zeggen dat ze worden begroet met “Deelnemen aan het spel is mislukt omdat de huidige status geen verbinding toestaatof “Foutcode 1.”

READ  De eerste draadloze arcadestick van Xbox komt net op tijd voor Street Fighter 6

Zelfs mensen die onlangs Battlefield 4-servers op Xbox hebben gehuurd, zeggen dat de servers voor hen niet beschikbaar zijn. Veel gebruikers hebben Ik heb het probleem gemeld op downdetector.com

Neerwaartse Detector

Klik/tik om de afbeelding te vergroten

We hopen dat EA en Dice de serverproblemen snel zullen oplossen, zodat spelers weer van het spel kunnen genieten.

Je kunt je afstemmen op het gesprek via de opmerkingen hieronder om ons te laten weten of de Battlefield 4-servers ook voor jou op Xbox niet beschikbaar zijn.

Update 1 (31 juli)

10:00 AM (IST): EA Support heeft bevestigd dat ze op de hoogte zijn van serverproblemen met Battlefield 4 op Xbox en dat ze eraan werken om deze binnenkort op te lossen.

Battlefield-4-server-issues-xbox

(Bron)

Update 2 (2 aug.)

12:30 uur (actueel): Het is al 4 dagen gesloten, maar het probleem is nog niet opgelost. EA Support op sociale media en officiële forums bevestigt nog steeds dat het probleem wordt onderzocht:

Dit is een probleem waarvan we op de hoogte zijn en waar we momenteel naar kijken. Heb geduld met ons, want het is nog niet opgelost en we zijn nog bezig met onderzoek
Bron

Onze teams onderzoeken het probleem en er is geen nieuwe update met betrekking tot de oplossing of wanneer deze zal worden opgelost, maar ons team onderzoekt het probleem
Bron

NBWe hebben meer van deze verhalen in onze speciale gaming-sectie, dus houd ze ook in de gaten.

PiunikaWeb begon als een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met een primaire focus op “breaking” of “exclusief” nieuws. In een mum van tijd zijn onze verhalen opgepikt door Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en nog veel meer. Meer weten over ons? Ga hierheen.

READ  Hades is volgens Metacritic de best beoordeelde game op PS5 en Xbox-serie geworden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *