Battlefield Portal Persistent-servers komen in update 2.2

Als je momenteel een Battlefield Portal-server host, verschijnt deze alleen in de belangrijkste serverbrowsers zolang er spelers zijn verbonden met de server. Daarna, poef – het is weg. Dit verandert met Battlefield 2042 Update 2.2, waar EA/DICE aankondigde dat ze persistente servers van Battlefield Portal toevoegen aan multiplayer voor spelers die de Premium Battle Pass bezitten.

Permanente server betekent dat de Battlefield Portal-server zichtbaar blijft in de Battlefield Portal-serverbrowser, zelfs als er geen actieve spelers in zijn. Zoals EA/DICE uitlegt, betekent dit dat community’s van spelers samen op hun favoriete servers kunnen rondhangen, ongeacht of de eigenaar van de server op dat moment online is.

Wanneer Battlefield 2042 Update 2.2 arriveert, kunnen Battlefield Premium-houders een permanente serveroptie selecteren wanneer ze een server hosten in Portal. Indien geselecteerd, blijft deze server zeven dagen zichtbaar in de browser van de server nadat de laatste speler de verbinding heeft verbroken. Met andere woorden, om uw server draaiende te houden, zult u zich maximaal één keer per week moeten aanmelden.

aanhoudende serversZoals EA zegt, bevat het dezelfde functies als reguliere servers: opties om cross-play, follow-up, aangepaste serverberichten, wachtwoordbeveiliging en hostbeheerfuncties in te schakelen.

EA heeft officieel niet aangekondigd wanneer Game Update 2.2 zal aankomen, maar we verwachten dat dit ergens in oktober zal zijn. Bekijk ondertussen de beste Battlefield 2042 SWS-10-download.

READ  Hoe een game vooraf op pc te installeren
Written By
More from Max Mcgee
Dit is wat er in alle 4 versies van de Elden Ring en pre-order bonussen zit
Elden Ring heeft zojuist een grote gameplay-onthulling gekregen, en als die schuimige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *