Bedrock-bèta met Caves and Cliffs-thema arriveert in Windows, Android en Xbox One

De Minecraft 1.17 Caves and Cliffs-update is een van de meest verwachte inhoudsupdates die de game zal ontvangen. De update staat volgens Mojang medio 2021 gepland. De makers geven de Bedrock Edition-spelers nu echter nieuwe content met het thema Caves en Cliffs.

De Bedrock Beta die aankomt in Windows 10, Android en Xbox One zal nieuwe content met Caves and Cliffs-thema bevatten waarmee spelers kunnen experimenteren. De bèta voor Minecraft stelt de ontwikkelaars in staat om op organische wijze gegevens van de spelers te verzamelen om de game-ervaring te verfijnen wanneer de lancering uiteindelijk arriveert.

De bètaversie voor Minecraft Bodem zal een nieuwe menigte in de vorm van geiten bevatten. Dit zijn echter niet alleen passieve wezens, ze rammen spelers aan en slaan ze van kliffen af.

Minecraft 1.17: Beta met Bedrock met Caves and Cliffs-thema

Spelers kunnen meedoen aan de bèta op Minecraft: Bedrock en bugs en glitches rechtstreeks aan Mojang rapporteren om te helpen bij de ontwikkeling van het spel. Er zijn echter enkele belangrijke tips die u moet onthouden wanneer u zich aanmeldt bij de bèta, zoals:

  • Als je meedoet aan de bèta, wordt je game vervangen door een work in progress-versie van Minecraft.
  • Je hebt geen toegang tot Realms en je kunt je niet aansluiten bij niet-bèta-spelers terwijl je een voorbeeld van de bèta bekijkt.
  • Werelden die tijdens de bèta werden gespeeld, kunnen niet worden geopend in eerdere versies van het spel, dus maak alstublieft kopieën van werelden om te voorkomen dat u ze kwijtraakt.
  • Beta-builds kunnen onstabiel zijn en zijn niet representatief voor de kwaliteit van de uiteindelijke versie.
  • De bèta is alleen beschikbaar op Xbox One, Windows 10 en Android (Google Play). Zie om deel te nemen aan of af te sluiten bij de bèta ms / JoinMCBeta voor gedetailleerde instructies.
READ  Halo Infinite is een innovatie in audiotechnologie als de Xbox Series X Exclusive

De nieuwe toevoegingen in Minecraft: Bedrock-bèta bevatten geiten. Deze klifklimmende wezens kunnen worden gevonden in de biomen van extreme heuvels.

Daarnaast maken poedersneeuwblokken ook een verwachte verschijning. Dit poreuze blok negeert valschade, maar spelers moeten op hun stap letten, anders zinken ze er dwars doorheen, wat hun mobiliteit sterk beperkt. Spelers kunnen ook een paar leren laarzen dragen, waarmee ze op poedersneeuwblokken kunnen lopen zonder erin te zinken.

Gepubliceerd 29 oktober 2020, 12:34 IST

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Game Pass plaagt ‘lowkey’ samenwerking met Disney Plus

Het lijkt erop dat Xbox Game Pass Ultimate-abonnees een nieuwe functie kunnen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *