Bekijk het Samsung Galaxy Unpacked 2024 evenement in minder dan 10 minuten

Bekijk het Samsung Galaxy Unpacked 2024 evenement in minder dan 10 minuten

De Samsung Galaxy Unpacked 2024 is gekomen en gegaan en heeft een reeks nieuwe Galaxy-apparaten achtergelaten. Als je het evenement hebt gemist, hebben we iets voor je: je kunt de Samsung Galaxy Unpacked S24 nu in minder dan 10 minuten bekijken. Tussen nieuwe smartphones en duiken in de wereld van kunstmatige intelligentie, dit is wat je kunt verwachten.

Tijdens het evenement werden drie nieuwe smartphones onthuld Samsung Galaxy S24-serie. Er is de S24, vanaf $ 799 voor het model van 128 GB. Als je hem vóór 25 januari bestelt, geeft Samsung de Watch 6 gratis weg. De Galaxy S24+ en Galaxy S24 Ultra beginnen bij respectievelijk $ 1.000 en $ 1.300 voor opties van 256 GB. De volledige S24-serie wordt geleverd met de nieuwe, in de VS gemaakte Snapdragon 8 Gen 3-processor, die de kracht levert die nodig is voor de AI-functies van de smartphones.

De Galaxy S24-serie maakt gebruik van Samsungs nieuwe Gauss Geneative AI-model. Galaxy AI, zoals het bedrijf het alles-in-één-systeem noemt, maakt een flink aantal nieuwe functies mogelijk, waaronder live tweerichtingsvertalingen voor telefoongesprekken. Het systeem werkt rechtstreeks op de telefoon en vereist geen Wi-Fi- of mobiele netwerkverbinding. Hetzelfde geldt voor de Instant Translator, een persoonlijke vertaler, en het Samsung-toetsenbord, dat berichten in 13 talen kan vertalen. Over berichten gesproken: Android Auto kan alle berichten die u tijdens het rijden ontvangt, samenvatten en antwoorden voorstellen die u kunt goedkeuren via spraakopdrachten.

De Galaxy AI schakelt ook alle foto's in die je maakt met de S24-serie. Volgens Samsung kan dit helpen bij beeldstabilisatie, digitale zoom en inhoud vastgelegd bij weinig licht. Galaxy AI kan ook fotobewerkingen voorstellen en een generatieve vulfunctie bieden om de achtergrond te veranderen. Dit laatste vereist echter een netwerkverbinding en geeft de afbeelding een watermerk.

Dit artikel bevat affiliatielinks; Als u op deze link klikt en een aankoop doet, kunnen wij een commissie verdienen.

READ  Magic Card-liefhebbende Crypto Dorks begreep de auteursrechtwetgeving niet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *