Ben Simmons zou een eerbetoonvideo moeten ontvangen tijdens de Sixers-Nets-wedstrijd van donderdag

Ben Simmons zou een eerbetoonvideo moeten ontvangen tijdens de Sixers-Nets-wedstrijd van donderdag

Als Ben Simmons aanwezig is bij de langverwachte wedstrijd van donderdag tussen de 76ers en de Brooklyn Nets, vindt Doc Rivers dat Simmons het onderwerp moet zijn van een eerbetoonvideo.

“Ja, dat klopt”, zei de Sixers-coach toen hem ernaar werd gevraagd na de overwinning van maandag op de Chicago Bulls. “Ben heeft hier veel goede dingen gedaan, weet je? Het liep niet goed af, toch? Net zoals huwelijken en allerlei andere dingen niet goed aflopen. …

‘Ik weet niet of we dat zijn. [giving him one] of niet. Maar als we dat wel zouden doen, zou ik daar geen probleem mee hebben.”

Eervolle video’s worden gemeengoed wanneer een voormalige speler voor het eerst terugkeert naar de thuisbasis van dat team sinds hij in een ruil of via een gratis agentschap is vertrokken. Maar de situatie van Simmons is natuurlijk verre van populair.

De vorige eerste draft was drievoudig All-Star en vorig seizoen tweede voor de NBA’s Defensive Player of the Year. Echter, de chaos die volgde op de weigering van Simmons om te schieten tijdens het vierde kwart van de play-offs – culminerend in het verlies van een wijd open worp laat in Game 7 van het verlies van de Eastern Conference van de Sixers Conference tegen de Atlanta Hawks – bracht hem ertoe Handelsorder van afgelopen zomer.

Hij speelde dit seizoen nooit voor The Sixers en zei tijdens zijn kamp dat hij mentaal niet fit was om terug te komen, toen was hij… Deal met Seth Curry, Andre Drummond en twee eerste ronde draft picks voor de Brooklyn Nets in de handelsdeadline van 10 februari voor all-star James Harden en veteraan grote man Paul Millsap.

READ  Sea of ​​​​Thieves heeft een paasei van een apeneiland

Lees verder: Het is geen verrassing dat Ben Simmons niet bij Philadelphia zou spelen. De vraag is of hij zijn gezicht zal laten zien? | David Murphy

Die saga die maanden duurde, maakte van Simmons een trouwe bron voor een fervente Sixers-fanbase.

Simmons moet nog voor de Nets spelen, omdat hij onlangs rugpijn aanhaalde die hem belemmerde om zich fysiek te concentreren en te trainen met zijn nieuwe teamgenoten. Maar The Athletic meldde maandag dat Simmons van plan is om met zijn team te reizen voor de wedstrijd van donderdag.

Op de vraag welke receptie Simmons zou kunnen ontvangen in het Wells Fargo Center, grapte Rivers: “Onze fans zijn behoorlijk stil, dus ik kan me niet voorstellen dat er iets aan de hand is.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *