Bent u van plan om de zomer door te brengen in Madison Lakes? Wil je deze gratis app downloaden.

Vrijwilligers van de Clean Lakes Alliance zullen vanaf 27 mei zorgen voor bijgewerkte watercondities

Madison, Wes. – Het seizoen van het meer is hier, en Clean Lakes Alliance Het bereidt zich voor op de lancering van zijn achtste jaar van vrijwillige observatie, een uniek programma in de hoofdstad.

“Wat een schat zijn deze meren”, zegt Adam Sodersten, Alliance Communications Director van Madison. “Het is waarschijnlijk een van de grootste van het land, zo niet een van de twee grootste ter wereld.”

Van Memorial Day tot Labor Day-weekend testen bijna 100 vrijwilligers twee keer per week 75 punten op de vijf grootste meren van Madison.

“Ze testen hun locaties op duidelijkheid, de temperatuur van het water, of ze bacteriën zien vermenigvuldigen, enzovoort,” zei Södersten.

Na vele tests en meer cijfers wordt deze informatie gedeeld en toegevoegd aan tests van Public Health Madison & Dane County en het Department of Natural Resources.

Het beste gedeelte? Alle informatie wordt vereenvoudigd, gedeeld en voor het publiek toegankelijk gemaakt via de website en app van Free Clean Lakes Alliance. Lake voorspelling.

“Als je van plan was om de dag aan het meer door te brengen, zou je weten dat het ergens een beetje mysterieus klinkt, maar ergens anders beter”, zei Södersten. Het is bijna alsof je ‘s ochtends naar het weer kijkt. “

De monitoring van 2021 begint donderdag 27 mei.

Klik hier voor mogelijkheden voor vrijwilligerswerk met de Clean Lakes Alliance.

READ  macOS Big Sur 11.3.1 is nu beschikbaar - dat is nieuw
More from Madison Garrett

Steve Kerr zegt dat de Warriors-Lakers-game aanvoelde als een NBA Finals-game

Als er iemand is die weet hoe een NBA Finals-wedstrijd eruitziet, is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *