Beste Prime Day-deals voor gaming-pc’s (2021): Early MSI, HP Omen, Dell Alienware, NZXT, iBUYPOWER, CyberPowerPC-besparingen gerangschikt door Spending Lab

Boston – (werk draadHier is een overzicht van de beste pc-gamingdeals op Prime Day, inclusief verkopen op desktopgamingplatforms van HP Omen, iBUYPOWER, NZXT, Dell, MSI en meer. Bekijk de beste deals door op de onderstaande links te klikken.

Beste gaming-pc-deals:

Meer spelaanbiedingen:

READ  De beste personal computer zet een grote stap in de staatskampioenschappen

Op zoek naar meer aanbiedingen? Klik hier Blader door het volledige aanbod van deals op Walmart Deals Days (20 – 23 juni) en Klik hier Om aankomende en actieve Amazon-deals te zien. Spending Lab verdient commissies op aankopen die zijn gedaan met behulp van de verstrekte links.

Als je de wereld van computerspellen wilt betreden, zijn er twee manieren om dat te doen. Je kunt je eigen gaming-pc bouwen of kant-en-klare hardware kopen van populaire merken zoals iBUYPOWER, Dell Alienware, CyberPowerPC en meer. De HP Omen is een goed voorbeeld van een krachtige gaming-pc die moderne games aankan tegen goede framerates. MSI is een ander merk dat kant-en-klare ontwerpen biedt met uitstekende spelprestaties. Er zijn ook pc-bouwdiensten zoals die worden aangeboden door NZXT. Tegen een vergoeding kun je de onderdelen selecteren die je wilt en NZXT bouwt de pc voor je.

Over Uitgavenlab: Uitgavenlaboratoriumonderzoek en rapportage van online verkoopgebeurtenissen. Als Amazon Partner en Spending Lab verdien je met in aanmerking komende aankopen.

Written By
More from Max Mcgee
Tetragon verschijnt half augustus op pc en console
| Buka Entertainment en Cafundo Creative Studio hebben deze week onthuld dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *