Beste PS4 en Xbox One Horror Games Dag 22: Dying Light

In navolging van de cultklassieker Dead Island bewijst Techland’s Dying Light dat de studio enkele van de beste open-wereldzombiespellen produceert.

Techland’s Dood eiland beloofde een zombie-ervaring in een open wereld te bieden als geen ander, maar het zat vast in de ontwikkelingshel. Uiteindelijk, Dood eiland zag release en hoewel het enigszins gemengde recensies kreeg, werd het een culthit voor horrorfans. Voor de volgende game besloot Techland terug te keren naar het open wereld zombiegenre waarmee het verkende Dood eiland, maar met een twist.

Dovend licht van Techland is vergelijkbaar met Dood eiland op veel manieren, maar verbetert de formule van het originele spel met enkele belangrijke nieuwe functies. Bijvoorbeeld, Dovend licht introduceert een nieuwe dag / nacht-cyclus die integraal deel uitmaakt van de gameplay. ‘S Nachts zijn zombies veel wreder en dodelijker, waardoor spelers gedwongen worden om onderdak te zoeken als ze de beste overlevingskans willen.

VERWANT: Beste PS4 en Xbox One Horror Games Dag 21: Resident Evil HD Remaster

Dovend licht‘s dag / nacht-cyclus is een enorme nieuwe toevoeging die de intensiteit behoorlijk verhoogt, maar het valt ook op door het parkour-bewegingssysteem. Terwijl Dood eiland had vrij beperkte beweging, Dovend licht stelt spelers in staat om door de gamewereld te klimmen en te springen op een manier die vergelijkbaar is met die van Ubisoft Moordenaars gelofte games of Mirror’s Edge.

stervende-licht-zombie-evolutie-video

Dovend licht verschilt ook van zijn voorganger door zijn toon, die aanzienlijk donkerder en serieuzer is dan Dood eiland. Dovend licht is een grimmig overlevingsverhaal, met schokkende sterfgevallen, verontrustende beelden en gruwelijke momenten die spelers zeker zullen bijblijven lang nadat de credits zijn rollen. Het volgende De uitbreiding bouwt op zinvolle manieren voort op het verhaal van het basisspel en is ook de moeite waard om te spelen voor horrorfans die op zoek zijn naar een solide zombiespelervaring.

Horrorfans hoeven niet door te spelen Dovend licht‘s verwrongen verhaal alleen. Dovend licht ondersteunt maximaal vier spelers voor zijn coöpmodus, wat de herhalingswaarde aanzienlijk verhoogt. Sommige horrorpuristen denken misschien dat spelen in een groep de schrikfactor schaadt, maar Dovend licht zit nog steeds vol met veel zenuwslopende momenten en jump scares die spelers scherp houden, of ze nu solo spelen of niet.

Met Dovend licht, Heeft Techland zichzelf verstevigd als de beste studio voor zombiespellen in de open wereld. Beide Dovend licht en Het volgende uitbreiding kreeg goede recensies van critici, en het is dan ook geen verrassing dat de verwachtingen hooggespannen zijn Stervend licht 2. Stervend licht 2 breidt de parkour-mechanica van het origineel enorm uit Dovend licht, en dat in combinatie met zijn aanwezigheid op consoles van de volgende generatie, zoals de PlayStation 5 en Xbox Series X, maakt het een van de meest opwindende horrorspellen die momenteel in ontwikkeling zijn.

Dovend licht is nu uit voor pc, PS4 en Xbox One.

MEER: Beste PS4 en Xbox One horror games Dag 20: The Forest

Smokey and the Bandit-serie van Family Guy-maker Seth MacFarlane

Smokey and the Bandit Show komt van Family Guy’s Seth MacFarlane


Over de auteur

READ  Win een exemplaar van Eldest Souls
Written By
More from Vanessa Hale
Razer iPhone Kishi uitgebracht in ‘gratis’ bèta voor Xbox Game Pass Ultimate
Deze week zal de nieuwe Razer Kishi Universal Gaming (Xbox) console beschikbaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *