Big Rumble Boxing: Creed Champions betreden vandaag de arena


Sinds enkele jaren zijn boksspellen steeds zeldzamer geworden. Fans van het genre hebben misschien troost gevonden in de UFC-games van Electronic Arts, maar de releases zijn niet jaarlijks. Famous Fight Night: Champion heeft zijn tiende kaars al uitgeblazen en wacht nog steeds op een concurrent om zijn plaats in te nemen. Vandaag in stilte uitgebracht, sommigen zien Big Rumble Boxing: Creed Champions als de beste kanshebber.

Rocky en de Arcade hebben een baby

Na drie jaar in de VR-boksgame Creed: Rise to Glory, heeft Survios besloten om virtual reality opzij te zetten omwille van het plezier van onze consoles. Als je nog nooit van de eerste aflevering hebt gehoord, is dat volkomen normaal. Aangepast van de film Creed, exclusief uitgebracht op virtual reality-headsets. De licentie is nu bedoeld om op alle consoles een strijd aan te gaan.

Zoek naar beroemde personages in de saga, zoals Apollo Creed, Rocky Balboa, Ivan Draco of Clubber Lang. Survios studio in Californië heeft een launch trailer gedeeld om de release van de titel te vieren.

De ontwikkelaars hebben geen informatie over de patch op de volgende generatie consoles doorgegeven. De game is 60 fps op Xbox One en Playstation 4 en er zijn geen details over de resolutie gedeeld.

Big Rumble Boxing: Creed Champions is beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Het kan ook worden gespeeld op nieuwe generatie consoles dankzij achterwaartse compatibiliteit.


Frank McCarthy

“Gecertificeerde speler. Probleemoplosser. Internetliefhebber. Twitter-onderzoeker. Schandalig bescheiden alcoholfreak. Televisie-expert.”


Written By
More from Vanessa Hale

Madden NFL-update van 21 oktober 2 uitgebracht, patch-aantekeningen onthuld

EA heeft een nieuwe uitgebracht Madden NFL 21 update via de PS4,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *