Black Friday 2020 AirPod-deals: AirPods Pro zakt binnenkort naar $ 169, standaard AirPods nu voor $ 119

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeauselectie van CNET met deskundig advies, recensies en aanbevelingen voor de nieuwste technische cadeaus voor u en uw gezin.

De Black Friday-verkoopadvertentie van Walmart.

Walmart

appel AirPods zijn de go-to draadloze hoofdtelefoons voor iPhones en iPads. Zwarte vrijdag verkopen hebben zowel de reguliere als Voordelen. De prijzen voor AirPods en AirPods Pro zijn al gedaald, en we verwachten binnenkort weer een daling. Bent u op zoek om dit jaar AirPods te kopen, voor uzelf of als vakantiegift? We hebben een paar van de beste AirPod-deals geselecteerd.

Gedurende een beperkte tijd, en zolang de voorraad strekt, Woot heeft de AirPods Pro voor $ 190, de laagste prijs ooit.

De echte headliner is echter de AirPods Pro daalt vanaf 25 november naar $ 169 bij Walmart. Dat overtreft de laagste prijs die we hebben gezien met $ 21, en verslaat de Apple Store-prijs met maar liefst $ 80. Standaard AirPods waren ondertussen gedaald tot een historisch dieptepunt van $ 99 bij Amazon, Costco en Walmart, maar ze zijn teruggekeerd naar $ 119. Dat is nog steeds $ 40 minder dan de volledige prijs in de Apple Store.

AirPods-prijzen 2020

Model Apple Store-prijs Nu de beste prijs Beste prijs (ooit)

AirPods Pro

$ 249

$ 190

$ 190 ($ 169 binnenkort)

AirPods

$ 159

$ 119

$ 99

AirPods met draadloos oplaadetui

$ 199

$ 150

$ 140

Ons advies? Zoek de AirPods Pro voor $ 190 of minder, en de standaard AirPods voor $ 100 of minder. Als ze nu niet tegen die prijzen zijn, wacht dan tot die deals terugkeren.

Lees verder: Beste Black Friday-hoofdtelefoonaanbiedingen (behalve AirPods!)

Sarah Tew / CNET

De AirPods Pro worden verkocht voor $ 190 bij Woot, maar die deal is de afgelopen weken verschenen en verdwenen. Ze hebben anders verkocht tussen $ 195 en $ 200 bij Amazon en andere retailers sinds half oktober. Maar slimme shoppers houden het uit tot 25 november, wanneer Walmart ze voor $ 169 verkoopt (en hopelijk een nieuwe prijzenoorlog ontketent).

Lees onze AirPods Pro-recensie.

Walmart kwam sterk naar de vroege Black Friday-uitverkoop door de AirPods te verlagen tot $ 99 – de laagste prijs ooit. Dat werd geëvenaard door Amazon en (met lidmaatschap) bij Costco en Sams club. De deal is voorlopig afgelopen, maar we verwachten dat deze later in het seizoen terugkomt.

Lees onze AirPods-recensie.

Sarah Tew / CNET

Persoonlijk zou ik de goedkopere AirPods of de AirPods Pro krijgen. Maar als je echt een fan bent van draadloos opladen, weet dan dat je de standaard AirPods met een draadloze oplaadcassette voor $ 150 kunt krijgen, wat een besparing van $ 49 is ten opzichte van de Apple Store-prijs.

Dit artikel wordt regelmatig bijgewerkt om de huidige prijzen weer te geven.

READ  Hier is de checklist voor het instellen van Windows 10
Written By
More from Lesley Curry

Michael Jordan opent een tweede gezondheidskliniek voor onverzekerde mensen in zijn geboorteplaats Charlotte

Michael Jordan opent tweede gezondheidskliniek voor onverzekerde mensen in zijn geboorteplaats Charlotte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *