Blizzard kondigt aan dat het Overwatch 2 World Cup-toernooi terugkeert in 2023

Overwatch 2 zal de terugkeer van de Overwatch World Cup in 2023 zien, heeft Blizzard aangekondigd. Grote internationale wedstrijd FPS-spel Hij is drie jaar afwezig geweest, met League-kijkers Draag de kaart voor de esports-scene. Nu voetbalfans over de hele wereld zich voorbereiden op de FIFA Wereldbekerfinale tussen Argentinië en Frankrijk, bereidt Overwatch 2 zich voor om 36 nationale teams samen te brengen om te strijden om de trofee.

De Overwatch World Cup 2023 begint in juni 2023, met regionale kwalificatiewedstrijden om de 16 beste teams te bepalen die zullen strijden in de groepsfase en finales in de herfst van 2023. Blizzard zegt dat het in januari de deelnemende landen en regio’s zal aankondigen. , op dat moment zal het ook de inschrijvingen openen voor elke wedstrijdcommissie die verantwoordelijk zal zijn voor de tests en teamselectie.

Hoewel het waarschijnlijk lijkt dat de profs van de Overwatch League en Overwatch Contenders deze plekken zullen overnemen, organiseert Blizzard in februari een open toernooi genaamd de World Cup Trials dat winnende spelers een gegarandeerde plaats in de try-outs voor hun team zal opleveren. Degenen die een tekort hebben, kunnen zich vanaf maart – Blizzard registreren Zegt Waarin je minimaal Diamond-rang moet zijn Overwatch 2 competitief spel, hoewel we vermoeden dat succesvolle nieuwkomers van de top van de ladder zullen komen. Het is altijd geweldig om een ​​underdog-verhaal te zien!

Naast het zien van de beste Overwatch 2-spelers ter wereld in actie, krijgen fans ook een aantal in-game Overwatch 2-uitdagingen en beloningen om het toernooi gaandeweg te vieren. We hopen ook teamskins te bemachtigen!

READ  Top 3 games voor pc / PS / XBOX zoals Dota 2

Het zal interessant zijn om te zien welke landen de hoofdrol spelen in het toernooi – Zuid-Korea is waarschijnlijk favoriet, omdat ze de trofee de eerste drie jaar stevig in handen hebben gehouden, maar ze zullen de regerende Overwatch World Cup-kampioenen, de United Staten, die Zuid-Korea versloeg in de halve finale van 2019 voordat hij de trofee opeiste tegen China.

De Chinese Overwatch 2-scène is sindsdien blijven bloeien, dus ze moeten ook als serieuze kanshebbers worden beschouwd – zij het onlangs verlopen. Blizzard China doet zaken met Netease De scène werd in beroering gebracht. Er zal waarschijnlijk ook opmerkelijke concurrentie zijn van onder meer Frankrijk, Zweden, Canada, Denemarken en natuurlijk zal het VK daar waarschijnlijk zijn, in de hoop hun teleurstellende prestaties van 2019 op te pikken.

als zodanig Overwatch 2 seizoen twee downloaden Het gaat verder, de eerste saillant Overwatch 2 patch-opmerkingen Seizoen 2 is hier, met Blizzard die een “eenvoudige herwerking” voor Roadhog plaagt, samen met nerfs voor Doomfist en buffs voor nieuwkomers. Ramatra-vaardigheden. We hebben ook een directory van alle Overwatch 2 Winterwonderland Skins in de aanbieding in 2022, zodat je het seizoen in stijl kunt vieren.

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *