Bobby Kotick zou James Corden hebben geïnterviewd tijdens een personeelsvergadering over Guitar Hero en meer

Bobby Kotick zou James Corden hebben geïnterviewd tijdens een personeelsvergadering over Guitar Hero en meer

Bijna twee jaar geleden maakte Microsoft bekend dat het Call of Duty en Diablo-maker Activision Blizzard had overgenomen voor maar liefst $69 miljard. Nu er berichten zijn die suggereren dat de deal morgen, 13 oktober, wordt afgerond, is het verhaal bijna voorbij. Voordat deze deal werd afgerond, hoorden we dat Activision Blizzard de komende Call of Duty: Modern Warfare III of de onlangs uitgebrachte Diablo IV dit jaar niet op Xbox Game Pass zou zetten. Dankzij een nieuw rapport van… WindowsCentraalhebben we vernomen dat Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard, gisteren een bijeenkomst met alle medewerkers hield, waar hij werd geïnterviewd door voormalig late night host James Corden over toekomstige technologie, overnames en Guitar Hero.

De eerste Guitar Hero-game werd in 2005 op PlayStation 2 uitgebracht en tussen toen en 2015 werden talloze sequels, spin-offs en meer uitgebracht, toen Guitar Hero Live, de laatste in de serie, werd uitgebracht. Terwijl hij sprak over Neuralink en VR van Elon Musk, en hoe dit Microsoft Research zou kunnen helpen bij het streven naar een toekomst waarin gamers kunnen communiceren met dingen op het scherm zonder een controller te gebruiken, zinspeelde Kotick op Guitar Hero, aldus WindowsCentraal.

“Een groot deel van wat ik bij Microsoft heb gezien, is zoeken”, zei Kotick naar verluidt. “En ze ontwikkelen zich op ongebruikelijke gebieden. En dan hun vermogen om hun capaciteiten op het gebied van kunstmatige intelligentie en machinaal leren, data-analyse, nieuwe manieren van denken over graphics te benutten – ik zie onbeperkte mogelijkheden voor wat we doen. We bevinden ons op een unieke locatie als bedrijf omdat we de beste franchises in alle videogames hebben.”

READ  Amerikaanse man sterft na het bijwonen van "COVID-19-partij", denkend dat virus een "hoax" was

WindowsCentraal Uit rapporten blijkt dat Kotick vervolgens sprak over de komende tien jaar aan games voor Activision Blizzard, terwijl hij terugdacht aan het verleden van het bedrijf om te praten over Pitfall, River Raids en Guitar Hero.

“De heropleving van Guitar Hero en andere dingen zou niet mogelijk zijn zonder de verschillende soorten middelen”, zei hij. “En dus, weet je, de eindeloze mogelijkheden voor de toekomst zijn ongelooflijk spannend.”

Dit is geen volledige bevestiging dat Activision Blizzard Guitar Hero nieuw leven inblaast, maar het lijkt er zeker op dat het bedrijf op zijn minst geïnteresseerd is. Wat betreft de “verschillende soorten bronnen” waarnaar Kotick verwijst met betrekking tot de heropleving van Guitar Hero, zal de tijd het leren. Het kan hebben betekend dat Activision Blizzard binnenkort, hoogstwaarschijnlijk, de middelen van Microsoft zal kunnen aanboren wanneer de overname wordt afgerond.

Lees in de tussentijd zeker verder WindowsCentral’s Volledig rapport Voor meer informatie over Kotick’s gedachten over AI, de geschiedenis van Activision Blizzard en meer.

Controleer vervolgens alles Detective spel Bekijk Guitar Hero en blijf op de hoogte van het grootste Call of Duty: Modern Warfare III-nieuws van de COD Next-livestream van vorige week.

[Source: WindowsCentral]


Wil je Guitar Hero nieuw leven inblazen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *