Boise State Athletics lanceert een nieuwe officiële app

Boise, Idaho – Boise State Athletics heeft maandag de lancering aangekondigd van een nieuwe officiële app. De nieuwe Bronco Sports-app, ontwikkeld in samenwerking met From Now On, zal de fanervaring verbeteren door alles in handen te geven van de Bronco Nation. Mobiele tickets en extra’s zijn beschikbaar via de app, samen met alles waar fans van Boise State-content naar snakken.

Fans kunnen de app vandaag downloaden. Het is ook beschikbaar door te zoeken in de Boise State Broncos in de Apple App Store en op Google Play. Bronco-fans die de app deze week hebben gedownload, komen in aanmerking voor een horloge met het Boise State-merk, met dank aan Mountain America Credit Union en een Dutch Bros.-cadeaubon.

De Bronco Sports-app zit boordevol video’s, schema’s, statistieken, teaminformatie, fangidsen, interactieve mogelijkheden en toegang tot BroncoShop-merchandise. Het zal ook nieuwe promoties bevatten voor fans van verschillende sponsors in Boise State.

De nieuwe app is ook de thuisbasis van een opnieuw ontworpen Student Rewards-programma. Studenten verdienen punten voor het bijwonen van evenementen door in te checken op geo-fenced locaties in de app. Punten kunnen worden ingewisseld voor prijzen variërend van ervaringen en apparatuur tot tv’s en koptelefoons. Studenten kunnen via de app ook tickets boeken voor evenementen in Boise State.

Studenten die deze week de app downloaden, verdienen bonuspunten op hun Student Rewards-account.

Fans worden aangemoedigd om de app te downloaden en hun favoriete Boise State-teams te selecteren om gerichte meldingen te ontvangen die bij hun voorkeuren passen.

Over vanaf nu
Bij From Now On is onze focus om het voor fans gemakkelijker te maken om altijd en overal deel te nemen via mobiele technologie. Ons vlaggenschip FanX™ Mobile Engagement-platform biedt een groeiende selectie van meer dan 100 hogescholen, conferenties, competities en middelbare scholen om op alle niveaus van het spel op maat gemaakte ervaringen te bieden aan fans ter plaatse, onderweg en buiten het seizoen.
Ga voor meer informatie over From Now On en het FanX™-platform naar https://from-now-on.com/ of volg From Now On: Twitter, Instagram of LinkedIn!

READ  Hoe een trage download in Genshin Impact op te lossen - Gadget Headline

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *