Borderlands 3 krijgt een Season Pass 2 met een heleboel nieuwe content

Borderlands 3 staat voor een flinke daling van nieuwe content, die over slechts een paar weken begint. Ontwikkelaar Gearbox en uitgever 2K hebben aangekondigd dat Borderlands 3 Season Pass 2 onderweg is, die twee gloednieuwe DLC-add-ons bevat, elk met hun eigen batch content en goodies voor de plunderaar – en de eerste hiervan komt in minder dan over een maand.

Borderlands 3 Season Pass 2 brengt de twee meegeleverde DLC-add-ons – een ‘Designer’s Cut’ en een ‘Director’s Cut’ – die de studio’s aankondigen in een persbericht, evenals enkele nieuwe looks voor de FPS-spellen vier Vault Hunters, die we later in oktober beter zullen bekijken. De eerste van deze twee add-ons, de Designer’s Cut, zal ‘totaal nieuwe manieren om het spel te spelen’ inluiden via nieuwe, extra vaardigheidsbomen voor elk van zijn Vault Hunters, evenals een nieuwe zelfstandige spelmodus genaamd ‘Arms Race ‘, en andere inhoud.

Details die verder gaan zijn voorlopig een beetje schaars, maar de Borderlands 3-ontwikkelaars hebben enkele onthullingsplannen voor oktober, waarop je kunt afstemmen om meer te weten te komen over wat er onderweg is voor het Designer’s Cut-gedeelte van de actie-RPG-spellen Seizoenspas 2.

Bijvoorbeeld, op 20 en 22 oktober om 17:00 BST / 12:00 ET / 09:00 PT, zullen de ontwikkelaars de vier nieuwe vaardigheidsbomen onthullen – twee tegelijk – op de Borderlands Twitch-kanaal, gevolgd door een ‘nieuwe aflevering van The Borderlands Show-premières, met de nieuwe Arms Race-modus, interviews met ontwikkelaars en nog veel meer’ op 29 oktober, en de eerste live playthrough van de Arms Race-modus op 30 oktober (tegelijkertijd) .

Wat betreft details over wat de Director’s Cut gaat brengen, zullen we nog even moeten wachten. De add-on is ingesteld voor een lente 2021-release, dus we zouden dichter bij die tijd moeten zien wat er in petto is.

READ  Discord verbood meer dan 4 miljoen accounts in de eerste helft van 2020

De Borderlands 3 Season Pass 2 zal vanaf 10 november beschikbaar zijn voor pc en Stadia (en zowel huidige als next-gen consoles), met de Designer’s Cut ernaast.

Written By
More from Max Mcgee

Coronavirus-gevallen stijgen in Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten nadat het uitgaansverbod is opgeheven

Reuters | Representatief De coronavirusinfecties in Saoedi-Arabië zijn voorbij de 200.000 en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *