Brengt opmerkingen, spoilers, QR-code, vertalingen en meer

Er is een coole nieuwe update klaar voor de chat-app van Telegram. De ontwikkelaars hebben de app uitgebreid met veel geweldige functies die het gebruik nog beter maken. Dit betekent dat je meer opties krijgt, zoals reacties, spoilers en meer.

Telegram 8.4

Gebruikers van de Telegram-chatapplicatie krijgen een nieuwe update voorgeschoteld, dus op het laatste moment van het nieuwe jaar is daar Telegram 8.4. Dankzij de nieuwe update krijgen gebruikers heel wat handige functies die voortaan gebruikt kunnen worden. We vermelden hieronder de nieuwe functionaliteit die door Telegram is toegevoegd.

opmerkingen

Vanaf nu kun je reacties achterlaten op het chatbericht. Dit is een functie die nu door WhatsApp wordt ontwikkeld. Telegram heeft dit al toegevoegd. Door op een bericht te dubbelklikken, kun je een duim omhoog sturen, in feite een like geven. Je kunt ook een andere reactie achterlaten door één keer op een bericht te klikken. De functie is standaard ingeschakeld voor één-op-één-gesprekken en groepsbeheerders kunnen deze ook inschakelen voor groepen of kanalen. Beheerders kunnen ook sommige emoji’s in- of uitschakelen. De ander kan je reactie zien. We hebben het DroidApp-kanaal Reacties lopen al!

Telegram-spoiler 8.4

spoilers

Een andere nieuwe functie is “spoilers”. Je kunt een stukje tekst in je bericht dubbelzinnig maken, bijvoorbeeld als je een spoiler deelt voor een serie of film die je aan het kijken bent. De andere persoon kan de spoiler zien als ze op de wazige tekst klikken.

Vertalen Telegram 8.4 Vertalen

Vertaling

Telegram 8.4 voegt ook de mogelijkheid toe om teksten direct te vertalen. Perfect voor bijvoorbeeld kanalen die je volgt, maar niet in jouw taal zijn. Deze functie moet je eerst zelf activeren, dat kan via Instellingen > Taal. Door in de chat op een bericht te klikken, krijg je de optie “Vertalen” te zien, waarna de tekst door de vertaler kan worden afgespeeld.

READ  Onderzoek UAntwerpen: “Potentieel van Coronalert-app nog niet ...

Telegramcode 8.4 QR

QR code

Ook nieuw is de aanwezigheid van een nieuwe QR-code. Deze kun je bijvoorbeeld delen met je gebruikersnaam, zodat anderen je snel kunnen vinden. QR-codes zijn ook beschikbaar voor publiekelijk beschikbare groepen, kanalen en bots.

Interactieve Emoji

In Telegram 8.4 kunnen gebruikers nu ook interactieve emoji’s zien van verschillende nieuwe pictogrammen, zoals sneeuwvlok, vuur en verrassingsemoji. Veel andere iconen zijn eerder interactief gemaakt, waarbij de animatie na verzending wordt getoond.

Downloadbaar

De Telegram-update is nu te downloaden via de Google Play Store via onderstaande knop.

kabel
kabel

More from Madison Garrett
ION van Microsoft streamt live
Het raamwerk voor gedecentraliseerde digitale identiteiten op internet is vandaag gepubliceerd op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *