BTS heeft een nieuwe mobiele game waarin gebruikers hun eigen verhalen kunnen maken

Een Zijn BTS fan betekent genieten van een gigantische hoeveelheid BTS-inhoud. Zelfs als de groep geen muziek uitbrengt, worden fans nog steeds getrakteerd op leuke video’s die regelmatig naar hun sociale media-accounts worden geüpload. Als dat nog niet genoeg is, kunnen degenen die meer tijd met BTS willen doorbrengen, anticiperen op een nieuwe mobiele game die binnenkort wordt uitgebracht.

BTS | Astrid Stawiarz / Getty Images voor SiriusXM

BTS heeft in juni 2019 hun eerste mobiele game uitgebracht

BTS waagde zich voor het eerst op de markt voor mobiele games in juni 2019 met de release van BTS Wereld, die wordt uitgegeven door Netmarble.

BTS Wereld is een visueel nieuw spel waarbij de gebruiker een verhaallijn volgt door interactie met de personages van het spel. Het hoofdverhaal concentreert zich op de gebruiker die naar 2012 wordt vervoerd en BTS beheert terwijl ze een band vormen en supersterren worden.

Er zijn ook andere zijverhalen die de individuele leden volgen in alternatieve universums waar ze niet in BTS zijn.

Net zo Verscheidenheid gemeld, binnen 24 uur na de vrijgave, BTS Wereld slaagde erin om Apple’s app store-hitlijsten in tientallen landen te overtreffen. De game won later ook twee prijzen.

BTS zal een nieuwe mobiele game uitbrengen met aanpasbare verhalen

GERELATEERD: De verrassende reden waarom fans blij zijn dat BTS op afstand zal optreden tijdens de MTV VMA’s

Met het succes van BTS Wereld, lijkt het erop dat er vraag is naar een ander BTS-spel. Netmarble maakte onlangs bekend dat er een nieuw spel genaamd BTS Universe-verhaal zal binnenkort worden vrijgegeven aan app-winkels over de hele wereld. in tegenstelling tot BTS Wereldechter, BTS Universe-verhaal stelt gebruikers in staat om “verhalen te creëren en te delen” met elkaar.

“Met de app kunnen spelers bestaande verhalen verkennen op basis van BTS Universe, eigen verhalen maken en delen met de groep, en communiceren met andere spelers”, zei Netmarble in een persbericht. “Het belangrijkste kenmerk van het spel, BTS Universe-verhaalDe Create Story-modus geeft schrijvers de mogelijkheid om hun eigen verhalen te creëren met in-game productietools. De Play Story-modus biedt reeds gemaakte, interactieve verhalen die zich ontwikkelen naarmate spelers keuzes maken die het verhaal vormgeven. “

Netmarble voegde ook toe: “Bovendien heeft de game een AR-modus en een verzamelfunctie waar de garderobe voor personages in BTS Universe kan worden aangepast.”

Fans denken dat ‘BTS Universe Story’ een interactieve fanfictie zal zijn

GERELATEERD: BTS helpt Koreaans lesgeven in klaslokalen over de hele wereld

Fans lijken enthousiast over de release van BTS Universe-verhaal, en velen van hen voorspellen dat de modus voor het maken van verhalen vergelijkbaar is met interactieve fanfictie.

“Misschien kreeg Bighit het idee van de interactieve fanfic-threads van Twitter?” een persoon schreef op Reddit. “De schrijver in mij is een beetje opgewonden, zelfs als ik BTS-fanfics een beetje ineenkrimpt … Ik bedoel, je eigen verhaallijn maken van BTS-leden? Ik geef toe dat ik dat een beetje aantrekkelijk vind. “

Een andere fan zei: “Oké, ik had niet verwacht dat ze ons letterlijk in staat zullen stellen avonturen te creëren – mogelijk speelbaar door andere ARMY’s? Dus bovenop de [BTS Universe] het is als een officieel visueel fanfic-platform? Ik kan niet wachten om te zien wat jullie ermee gaan doen. “

Gezien de populariteit van BTS zijn fanfictieverhalen over de groep erg populair online. Als zodanig lijkt het BTS Universe-verhaal zou een geweldig platform kunnen zijn voor meer verbazingwekkend creatief werk van de fandom.

BTS Universe-verhaal staat al open voor voorregistratie. De game komt naar verwachting in oktober 2020 uit.

READ  Hoe video van Twitter te downloaden: alles wat je moet weten
Written By
More from Vanessa Hale

Hoe u in juni 2500 Microsoft Points-beloning kunt claimen op Xbox – Gids

Die tijd is weer gekomen! We vinden het Microsoft Rewards-programma hier bij...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *