Burberry werkt samen met de mobiele game ‘Honor of Kings’ van Tencent

Burberry heeft een samenwerking aangekondigd met Honor of Kings, het vlaggenschip van de mobiele game van de Chinese techgigant Tencent.

Hoewel details over het partnerschap vaag zijn, zei het merk dat het in 2021 “elementen van Burberry’s huiscodes” in de spelomgevingen zal introduceren, wat misschien aangeeft dat in-game Burberry-outfits of “skins” beschikbaar zullen zijn voor avatars.

Games zijn de afgelopen jaren een steeds populairdere manier geworden voor modemerken om met een breder publiek in contact te komen, vooral met China’s modieuze, digitale eersteklas luxe consument.

Burberry is een van de meest prominente chique labels in deze ruimte en lanceerde in oktober 2019 zijn eerste online game, genaamd B-Bounce, gevolgd door verschillende iteraties sindsdien.

“Online games zijn een platform waarop we merkverhalen kunnen vertellen op manieren waarvan we weten dat ze echt weerklank vinden bij onze klanten in China”, zei Josie Zhang, president van Burberry China, in een verklaring.

“Door elementen van de huiscodes van Burberry te introduceren in een van de omgevingen van Tencent Games, kunnen klanten op meer nieuwe en vrije manieren met het merk omgaan. Net als de oprichter van Burberry willen we onze gemeenschap in staat stellen hun omgeving te verkennen, of deze nu online of offline is. “

Dit is niet de eerste keer dat Burberry en Tencent hun krachten bundelen. In juli werkten de twee bedrijven samen om de deuren te openen van een Burberry-winkel die wordt beschreven als “de eerste sociale winkel van luxe” in Shenzhen, China.

Foto door: Burberry

READ  De WhatsApp-malware vraagt ​​je om een ​​nep-app te downloaden, word er niet verliefd op
Written By
More from Eda Greene
BSE Odisha lanceert PMST 2021-toegangskaart; Hier is hoe te downloaden
Odisha BSE PMST 2021-toegangskaart uitgegeven. BSE Odisha PMST 2021-toegangskaart: De Board of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *