Call Of Duty: Vanguard Launch Trailer is vrijgegeven, om de exacte lanceringstijd te bevestigen

De lanceringstrailer van Call of Duty: Vanguard is gearriveerd, met een nieuw nummer van Jack White van The White Stripes. De trailer concentreert zich op hoe Vanguard drie hoofdmodi heeft: campagne, multiplayer en Zombies (wat het onderscheidt van zijn rivaal Battlefield 2042, dat geen campagne heeft).

De trailer belicht het verhaal van Vanguard uit de Tweede Wereldoorlog, de multiplayer-modus met 20 kaarten (de meeste ooit gelanceerd in een Call of Duty-game) en de Zombies-modus ontwikkeld door zusterstudio Treyarch. Het herinnert kijkers er ook aan dat Vanguard-wapens en andere items zullen worden toegevoegd aan de Battle Royale Warzone. De trailer bevestigt ook de exacte lanceringstijd van Vanguard, namelijk op 5 november 12.00 uur ET.

Call of Duty: Vanguard lanceringstijd op console in Noord-Amerika

  • 21:00 uur PT (4 november)
  • 22.00 uur PT (4 november)
  • 23.00 uur PT (4 november)
  • 12.00 uur ET (5 november)

Al deze lanceringstijden zijn voor Noord-Amerika op console. Volgens CharlieIntelDe pc-versie zal gelijktijdig wereldwijd worden uitgerold, hoewel er geen tijd is aangekondigd. Voor consolespelers buiten Noord-Amerika wordt Vanguard op 5 november om middernacht lokale tijd gelanceerd.

Vanguard wordt op 5 november gelanceerd voor console en pc. Het is misschien wel de eerste in een trilogie. Auteur Sam Maggs heeft onlangs besproken hoe je een bestand maakt De hoop is dat je Vanguard 2 en Vanguard 3 kunt maken.

Ander nieuws, Activision heeft onlangs aangekondigd: Veel nieuwe details over Vanguard’s Zombies-modus, inclusief wat er nieuw en anders is voor deze versie van de favoriete modus van fans.

Call of Duty: Vanguard wordt gelanceerd terwijl Activision Blizzard wordt geconfronteerd met een rechtszaak in Californië vanwege beschuldigingen Intimidatie en discriminatie van vrouwen. Onlangs was de rechtszaak in Californië Beschuldigd van het schenden van de moraal.

READ  PUBG-maker Brendan Greene verlaat Company om een ​​nieuwe studio te vormen

GameSpot kan een commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Lesley Curry
Google test geheugen, upgrade assistent om “alles op te slaan en te vinden”
Google werkt naar verluidt aan een nieuwe assistent-functie genaamd Memory, een combinatie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *