Capcom verontschuldigt zich voor pc-update die Resident Evil Village crasht

Een aangepaste screenshot toont Haggs oude glimlach in Resident Evil Village voor de camera.

afbeelding: Capcom / Kotaku

Als je gaat naar Laat je kont doen door mevrouw Dimitrescu Alleen dit afgelopen weekend Resident Evil Village In plaats daarvan ben je niet de enige. De nieuwste update voor de pc-versie bracht een bug met zich mee die de game voor veel pc-gamers op Steam liet crashen.

Eerder vandaag publiceerde Capcom een ​​bericht op de officiële vampier Twitter account Onze excuses voor het ongemak veroorzaakt door de storingen en verklaren dat ze momenteel aan een oplossing werken. Steam-spelers melden dat bij het starten dorpworden ze begroet met een bericht dat hun gegevens “incompatibel” zijn, gevolgd door een aanbeveling om het spel opnieuw te starten, waardoor ze in wezen worden verhinderd om binnen te komen.

meer: Resident Evil Village Ze laat je later dit jaar spelen als de grote vampierdame

Kotaku Ik nam contact op met Capcom voor commentaar.

in Post op Steam-forumFluffyQuack-speler speculeerde dat de reden: dorp Het crasht nu op pc dankzij de nieuw toegevoegde code die controleert op wijzigingen/anomalieën in het spel en stopt met werken wanneer er een wordt gevonden. De defecte update komt eraan voor lancering De volgende grote downloadbare inhoud, genaamd de Winter Expansion. Naast andere toevoegingen zal de Winters-uitbreiding, die volgende week wordt gelanceerd, een nieuwe singleplayer-aflevering toevoegen en Score verhogen Een gevechtsmodus in aanvalsstijl genaamd “Mercenary” met vier nieuwe speelbare personages, waaronder: Nu is Lady D een beetje jongerHeisenberg en rock-ponsenthousiasteling Chris Redfield.

Terwijl spelers wachten op een oplossing van Capcom, is FluffyQuack er al Workshop is een tijdelijke oplossing Het lijkt toe te staan ​​dat het basisspel opnieuw kan worden gespeeld, met het voorbehoud dat geen van de DLC’s kan worden gebruikt.

Winters’ Expansion Updates worden gelanceerd op 28 oktober en zijn apart verkrijgbaar en als bundel met de originele game die bekend staat als Resident Evil Village gouden exemplaar.

READ  ActRaiser Renaissance, een aangepaste versie van het platformer-meets-city-building-spel, is nu uitgebracht
Written By
More from Lesley Curry
Daisy-fans zijn niet blij met de nieuwe Mario Golf: Super Rush-update
afbeelding: nintendo Eerder deze week heeft Nintendo een grote update uitgerold voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *