Capcom zegt dat Devil May Cry 5 Special Edition niet naar PC • Eurogamer.net zal komen

Devil May Cry 5 Special Edition komt niet uit op pc, heeft Capcom gezegd, wat een reeks recensiebommen op Steam veroorzaakt.

Gisteravond, tijdens Sony’s PlayStation 5-evenement, onthulde Capcom Devil May Cry 5 Special Edition, die Vergil als speelbaar personage bevat, evenals de Legendary Dark Knight-modus (veel vijanden komen tegelijk op je af), Turbo-modus (20 per cent gameplay-snelheidstoename) en ray-tracing-ondersteuning.

Het blijkt dat deze speciale editie alleen voor PS5 en Xbox Series X is – en niet voor pc zal worden uitgebracht.

Hoewel Vergil zal worden verkocht als een DLC-personage voor alle platforms, zullen de andere inhoud en functies in de speciale editie niet op de pc verschijnen.

“Devil May Cry 5 Special Edition wordt specifiek ontwikkeld en geoptimaliseerd om te profiteren van de systeemarchitectuur en de sprong in verwerkingskracht van PS5 en Xbox Series X, dus we concentreren ons op deze platforms”, vertelde een woordvoerder van Capcom aan Eurogamer.

“Momenteel zijn er geen plannen om DMC5SE op pc uit te brengen.”

In een bericht op de PlayStation-blogCapcom-producent Matt Walker zei dat Devil May Cry 5 Special Edition 120 frames per seconde draait (met een compatibel scherm) via de nieuwe High Framerate-modus.

Walker zei ook dat de game “supersnel” laadt op PS5 en dat het gebruikmaakt van 3D-audio. “Wacht maar tot je in een situatie terechtkomt waarin je omringd bent door een stel Hellbats,” zei Walker, “je zult in staat zijn om precies te bepalen waar ze allemaal zijn in relatie tot de camera op basis van hun geschreeuw.”

De Special Edition maakt ook gebruik van de nieuwe functies van de DualSense-controller. Als u bijvoorbeeld op L2 drukt om de Nero-overschrijding op te voeren, voelt u de trillingen van de motor en het trekken van het gaspedaal.

READ  Download deze week "Galactic Civilizations III" van Epic

Deze inhoud wordt gehost op een extern platform, dat deze alleen weergeeft als u targeting cookies accepteert. Schakel cookies in om te bekijken.

De beslissing van Capcom heeft pc-gamers al woedend gemaakt, van wie velen erop wijzen dat de pc perfect in staat is om ray-tracing, verhoogde framerates en kortere laadtijden te ondersteunen, evenals de nieuwe modi in de speciale editie.

recompensor RdJokr1993vond het nieuws echter niet verrassend. “Iedereen die de geschiedenis van Capcom met pc kent, weet heel goed dat pc niet hun prioriteit is”, zeiden ze. “DmC Definitive Edition werd alleen uitgebracht op PS4 / X1 terwijl de pc de update niet ontving (hoewel Definitive Edition een veel substantiëlere upgrade was dan de speciale edities van de hoofdgames).

“De DMC-franchise is over het algemeen altijd tweederangs geweest in vergelijking met Capcom’s andere grote geldmaker, Resident Evil. Capcom zou misschien iets meer geld uitgeven voor RE op pc, maar DMC wordt gewoon slordige seconden, soms helemaal niets. kan geen manier vinden om pc-spelers extra in rekening te brengen voor de volgende generatie upgrade die consoles krijgen, dus vinden ze het niet de moeite waard om ze de upgrade te geven. “

Op Steam, waar Devil May Cry 5 een “zeer positieve” gebruikersrecensie geniet, laten geërgerde pc-spelers nieuwe, negatieve recensies achter om hun onvrede te uiten.

“Ik hield van dit spel, maar ik ontdekte vandaag, op de dag dat Nvidia de nieuwe GPU’s, gespecialiseerd in ray-tracing, liet vallen, dat Capcom alleen Vergil uitbrengt, en niet de SE-upgrades op pc”, schreef Steam-gebruiker FrozenHollowFox. “Bespaar jezelf het geld en koop het niet tenzij dit verandert.”

“Het is oneerlijk dat pc-gamers geen kans krijgen om deze nieuwe functies te krijgen en een objectief inferieur product achterlaten”, aldus Archie.

“Ik hou van dit spel, koop het niet”, waarschuwde SinkingSage. “Tenzij Capcom ons niet meer behandelt als smerige tweederangsburgers die de Special Edition niet krijgen ondanks overweldigende support van fans voor de game op pc en twee jaar gratis adverteren met al onze combo-video’s en mod-showcases. Ik kan niet geloven dat ik deze heb gekocht. alle DLC voor deze game om vervolgens over de streep te trekken omdat je een goede klant bent. “

Eurogamer heeft Capcom om aanvullende opmerkingen gevraagd.

Written By
More from Max Mcgee

Dharavi Coronavirus Once A COVID-19 Hotspot, Mumbai’s Dharavi Records 2 Cases Today

Het succes van Dharavi bij het afvlakken van de curve heeft overal...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *