CBSE Class 10, 12 Resultaat 2022: Zo download je het online

Zodra de Central Board of Secondary Education (CBSE) het 2022-resultaat voor klas 10 en 12 vrijgeeft, kunnen studenten dit online controleren. Bekijk hier de gedetailleerde gids.

CBSE Klasse 10, 12 Resultaat 2022: De centrale raad van secundair onderwijs (CBSE) zal naar verwachting binnenkort de examenresultaten van de raad voor Klasse 10 en 12 vrijgeven. Hoewel hiervoor geen officiële datum bekend is gemaakt, worden de resultaten naar verwachting in de laatste week van juli bekend. Dit jaar wachten meer dan 34 kandidaten op CBSE-resultaten voor de rangen 10 en 12. Eenmaal aangekondigd, kunnen CBSE-studenten die verschenen voor het bestuursexamen het resultaat online bekijken door de officiële CBSE-website te bezoeken op cbseresults.nic.in, results.gov.in. Studenten kunnen hun rapport ook downloaden of controleren via digilocker.gov.in en de UMANG-app.

CBSE-studenten kunnen hun digitale scoreformulieren ook via DigiLocker verkrijgen. DigiLocker meldde hetzelfde en tweette: “#CBSE Classes X & XII resultaten voor 2022 zullen binnenkort worden aangekondigd, het DigiLocker-platform heeft speciale voorbereidingen getroffen voor studenten om hun digitale cijferbladen te krijgen. Studenten bezoeken URL https://cbseservices.digilocker.gov . in/activatecbse.” Studenten die met spanning wachten op de bekendmaking van hun CBSE Class 10 en 12 resultaten, kunnen de stappen bekijken om hun rapportkaart te controleren, zodra ze weg zijn.

Hoe CBSE klasse 10, klasse 12 resultaat 2022 op de officiële website te controleren?

1. Gebruik uw favoriete webbrowser om een ​​van de officiële CBSE-websites te bezoeken – cbse.gov.in, cbseresults.nic.in of results.gov.in.

2. Wanneer de website wordt geopend, zoekt u naar de resultaatmelding of bekijkt u de nieuwe sectie die beschikbaar is op de startpagina.

READ  Android 13 Beta 2.1 wordt nu uitgerold naar Pixel-telefoons [Download]

3. De link om het CBSE 2022-resultaat te controleren, is beschikbaar na de aankondiging. Klik erop.

4. Wanneer u op CBSE Result 2022 klikt, wordt u doorgestuurd naar een andere pagina. U moet de vereiste inloggegevens invoeren, zoals uw rolnummer, geboortedatum, om het resultaat te zien.

5: Dien de inloggegevens in om het resultaat te controleren. U wordt ook geadviseerd om uw CBSE 2022-resultaat te downloaden voor toekomstig gebruik.

Hoe CBSE klasse 10, klasse 12 resultaat 2022 te controleren vanuit DigiLocker App

Stap 1:

U moet eerst de DigiLocker-app downloaden op uw smartphone. Als u een Android-gebruiker bent, kunt u Google PlayStore gebruiken, terwijl iPhone-gebruikers hiervoor naar de App Store kunnen gaan.

Stap 2:

Nu moet je de app openen en op Access DigiLocker klikken.

Stap 3:

U moet dan het bij CBSE geregistreerde telefoonnummer opgeven.

De vierde stap:

Dien nu alle andere details in die door de app worden gevraagd.

Vijfde stap:

Na aankondiging is de link voor CBSE Board Exam Result Check beschikbaar. Klik erop.

zesde stap:

Geef uw inloggegevens op en u krijgt toegang tot CBSE-certificering en -certificering.

Zevende stap:

U kunt ook de officiële DigiLocker-website bezoeken op https://results.digilocker.gov.in/ om het resultaat te controleren.

Written By
More from Eda Greene
Suzhal: de complete Vortex-serie gelekt online gratis download in HD
Nieuws Aoi-ch Somya Sruthi | Publicatiedatum: vrijdag 17 juni 2022 om 10:00...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *