CD Projekt Red is van plan de ontwikkelaarsondersteuning voor Gwent Game stop te zetten

Er wordt een gwent-kaartwedstrijd gespeeld.

schermafbeelding: CD Projekt Rood / Kotaku

Vandaag is een trieste dag voor haaien die plezier hebben Gwent: The Witcher-kaartspel. De ontwikkelaars hebben aangekondigd dat er in 2024 geen nieuwe kaarten meer aan het mobiele kaartspel zullen worden toegevoegd en dat er geen online toernooien zullen zijn. Game-updates zullen meer geïsoleerd raken naarmate ontwikkelaars in andere projecten verwikkeld raken.

Gwent: The Witcher-kaartspel | Routekaart 2023

Wees niet bang: gewricht Het is nog niet verdwenen. Er zijn nog 72 kaarten gepland voor release volgend jaar. Daarna schakelt het spel over naar een “seizoensmodel” dat bouwpakketten op verschillende manieren beloont. De ontwikkelaars zijn ook van plan om de gemeenschap te laten stemmen over weegveranderingen. Ik ben nooit een groot voorstander geweest van ontwerp in opdracht, maar ik denk dat het niet echt uitmaakt voor een work-end game die geen nieuwe uitbreidingen krijgt. Maak je geen zorgen – de ontwikkelaars laten de community niets te wilds doen, en het normale maandelijkse saldo blijft tot 2023 behouden.

CDPR heeft een bestand vrijgegeven gewricht schurkachtig dit jaar, dat op Steam werd aangekondigd als een op zichzelf staande “uitbreiding” van het kernkaartspel. Hoewel begrijpelijk Gwent: Rogue Mage Het zag er elegant uit, dat was het ook Gemengde ontvangst. Sommige mensen willen niet in elk spel als eerste gaan. Anderen vonden het spel te simplistisch. Prestatiejagers hadden een hekel aan RNG’s aard van willekeurige gebeurtenissen. Maar tenminste Rogue magiër Het is een spel voor één speler. Live-service als norm gewricht De game vereist vast personeel en CDPR heeft tal van projecten in het verschiet.

Upgrade van de volgende generatie voor De hekser 3 hij is Die komt later deze maanden verder De hekser Het spel al wordt ontwikkeld In Unreal Engine 5. Ontwikkelaars ook Parafrase van de eerste titel In de serie voelt het als een open-wereldspel. Dus als je houdt van real-time gevechten en massale wereldopbouw voor De hekser Serie, misschien is het goed dat het kaartspel eindigt.

Wat niet zo is gewricht Het was zelfs de beste manier om het kaartspel te spelen – de echte OG zal altijd de versie zijn De hekser 3.

READ  Ohio vs Akron Voorspelling, Game Preview
More from Madison Garrett
Hoe kun je de Switch Pro Controller verbeteren? Voeg gewoon wat “klik” toe
Foto: Nintendo Live / Damian McFerran Hoewel we veel troonpretendenten hebben gezien,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *