Chandigarh PGT Admit Card 2024 uitgebracht op chdeducation.gov.in; Download hier

Chandigarh PGT Admit Card 2024 uitgebracht op chdeducation.gov.in;  Download hier
Het onderwijsdepartement van Chandigarh geeft toegangskaarten uit voor de werving van PGT/Schooltranscripties. Kandidaten kunnen het downloaden van…
Lees verder
Chandigarh PGT-toelatingskaart 2024: De afdeling Onderwijs, Chandigarh Administration, heeft de toegangskaart vrijgegeven voor de rekrutering van 98 postdoctorale leraren (PGT) / schooldocenten. Kandidaten hebben online toegang tot hun toegangskaarten via de officiële website – https://www.chdeducation.gov.in/.

Kandidaten wordt geadviseerd om twee dagen vóór het examen de website opnieuw te bezoeken om de adresgegevens van het examencentrum te verkrijgen. Voor de examens van deel A en deel B zijn aparte rolnummers beschikbaar en kandidaten moeten de toegangskaarten voor beide afzonderlijk downloaden.

Toelatingskaarten voor examens gepland op 02/10/2024, 02/11/2024, 02/12/2024 en 02/13/2024 met volledige adresgegevens van specifieke data voorafgaand aan de examens zijn te downloaden.

Het selectieproces omvat het uploaden van de antwoordsleutel na de schriftelijke test, zodat kandidaten bezwaar kunnen maken. De cijfers behaald op het schriftelijk examen, samen met B.Ed. Cijfers en leeftijdsanciënniteit bepalen de verdienstenlijst. Geselecteerde kandidaten zijn onderworpen aan verificatie van originele documenten en deelnamevereisten.

In de eerste ronde werden kandidaten opgeroepen voor drie keer zoveel posten voor documentaudit. De definitieve lijst met verdiensten houdt rekening met het totaal aantal punten van de objectieve typetest (deel A, deel B) en controleert of je in aanmerking komt. Voorlopige aanstellingsbrieven worden afgegeven na verificatie van alle documenten en deelnamevereisten, inclusief certificaten voor ICT-vaardigheidstrainingen.

Einde artikel

READ  De hele nacht tot de ochtend zware regen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *