Charles Barkley speelt pas in NBA 2K als oudere spelers betaald krijgen

Illustratie bij het artikel met de titel Charles Barkley Wont Be In iNBA 2K / i totdat oudere spelers worden betaald

Foto: Stephen Lovekin (Getty-afbeeldingen)

Dat was vroeger in de jaren 90 Michael Jordan was de meest opvallende afwezigheid van gelicentieerde basketbalwedstrijden. Tegenwoordig is het Charles Barkley, niet voor rechtenkwesties, maar vanwege de manier waarop hij gelooft dat 2K een aantal van de mensen moet helpen die het gebruikt om elk jaar miljoenen te verdienen.

De NBA 2K -serie bevat niet alleen de huidige selectie van de competitie, maar ook een heleboel klassieke spelers en teams. En hoewel deze vaak worden geleid door supersterren, werden veel plaatsen in die teams ingenomen door rollenspelers die niet in staat waren om de miljoenen aan contracten en goedkeuringen te verdienen die jongens als Jordan en Barkley waren.

Barkley legt uit dat in dit interview, dat in juli eigenlijk heel goed werd gedaan voor een kinderaccount met 1,9k abonnees, maar in het weekend ontplofte toen het werd gedeeld op r / nba.

“Geef de oude gepensioneerde spelers een miljoen dollar en ik doe mee aan de videogame”, zegt Barkley. “Ze maken me elk jaar kwaad, ze bellen me elk jaar en zeggen ‘ben je van gedachten veranderd?'”

‘Waarom denk je in vredesnaam dat ik van gedachten ga veranderen? Geef de gepensioneerde spelers een miljoen dollar per jaar ”.

“Ik heb het niet over oude gepensioneerde spelers zoals ik. Er is een misvatting dat iedereen ons hele leven een triljoen dollar verdient. Er zijn spelers ouder dan ik die geen geld hebben verdiend. Dat zijn de jongens, ze zijn ouder en hebben waarschijnlijk het geld nodig, dus daarom doe ik niet aan de videogame. “

Het minimum dat een NBA-speler vorig seizoen kon halen, met het laagste rookiecontract, was $ 893.000. Het competitieminimum in 1985-86k, ter vergelijking, was slechts $ 70.000 (ongeveer $ 170.000 vandaag).

NBA 2K uitgevers Take-Two rapporteerde vorig boekjaar een omzet van $ 3 miljard.

Barkley voert campagne om ervaren spelers te laten betalen voor hun virtuele optredens al jaren, daarbij verwijzend naar de reden waarom hij niet alleen niet in de 2K serie als een klassieke speler, maar waarom hij ook niet als analist verschijnt.

READ  Twitter Shelves Threaded Antwoorden en Prototype-app
Written By
More from Aubrey Mason

Gratis Rollercoaster Tycoon 3 in de Epic Games Store

Het klassieke computerspel RollerCoaster Tycoon 3 wordt opnieuw uitgebracht in een strak...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *