Check de downloadlink voor de laatste versie van BGMI

BGMI 2.2 Update Download Apk – Controleer de downloadlink van de nieuwste versie van BGMI: Battlegrounds Mobile India, bekend…

BGMI 2.2 Update Download Apk – Controleer de downloadlink voor de nieuwste versie van BGMIBattlegrounds Mobile India, beter bekend als BGMI, is een van de beste BR-games in India. Het adres kreeg echter een zware klap toen de Indiase regering het adres verwijderde uit veiligheidsoverwegingen (datamigratie). Ondertussen presenteerde de wereldwijde versie van Krafton, PPUBG Mobile, een paar dagen geleden zijn nieuwste release. Het Indiase alternatief, BGMI, zou ook zijn geheel nieuwe update aanbieden, maar de gemeenschap de komende maanden met hetzelfde seizoen achterlatend. Desondanks zijn spelers nog steeds op zoek naar de nieuwste versie van de Apk-app. Volg InsideSport.IN voor toekomstige updates over BGMI Unban Date.

BGMI 2.2-update

Krafton lanceerde zijn versie 2.2 op PUBG Mobile op 15 september, met de nieuwe MUSA-kaart en heel veel nieuwe inhoud voor een wereldwijd publiek. Door het voortdurende conflict met de Indiase overheid hebben BGMI-spelers de nieuwste functies echter nog niet onderzocht. Ondertussen antwoordde Crafton: “Beste Battlegrounds Moile India-fans, We hebben een probleem vastgesteld met het C3S7-seizoen, waar C3S8 zou moeten verschijnen. Houd er rekening mee dat het nieuwe C3S8-seizoen normaal is begonnen, wat slechts een typfout is. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

BGMI 2.2 Update Download Apk: controleer de downloadlink van de nieuwste versie van BGMI (Afbeelding via Krafton)

Lees meer: ​​BGMI Unban Date: “BGMI’s terugkeer voor december ziet er verdacht uit” – ScOutOP, volg live updates

BGMI 2.2 Update APK downloaden

Aangezien spelers de titel niet kunnen downloaden van Google Play Store of Apple App Store, zoeken ze momenteel naar de nieuwste apk van de titel. Hier is de nieuwste downloadlink voor BGMI apk.

READ  Hoe Minecraft Bedrock-demo's te downloaden in mei 2021

Om de app te downloaden: Klik hier

Dus Crafton verbergt het probleem duidelijk. Met deze opmerking tonen spelers hun teleurstelling omdat ze de komende twee maanden dezelfde in-game-items moeten verkennen. De kans dat het verbod de komende maanden wordt opgeheven, lijkt daarom klein. Daarom zullen spelers lang moeten wachten, aangezien Krafton BGMI zeer binnenkort opnieuw hoopt te introduceren. voor toekomst BGMI Unban Datum-updates, volg InsideSport.IN.

Lees meer: ​​​​BGMI Unban-datum: BGMI 2.2-update onduidelijk omdat de aankoop van de M15 Royale Pass is gesloten, bekijk de details

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *