Checktool is al te downloaden voor Windows 11

Aftellen

Windows 11 wordt officieel uitgebracht op dinsdag 5 oktober. Het zal dan beschikbaar zijn als een gratis upgrade voor Windows 10-installaties die Microsoft geschikt acht voor hun hardware. 11 bar is relatief hoog; Computers vóór 2019 werden in wezen uitgesloten. Microsoft heeft onlangs een kleine aanpassing gemaakt aan de systeemvereisten voor Windows 11.

van Verbeterde controller Hij heeft deze mod toegevoegd en geeft gebruikers nuttige informatie. Zo geeft de app PC Health Check nu concreet advies over wat er gedaan kan worden om een ​​incompatibele pc te laten voldoen aan de lijst met benodigde apparaten. Bijvoorbeeld het inschakelen van veilig opstarten of het activeren van de TPM-chip als het systeem deze heeft. beoordeling door Ars Technica Hij merkt op dat de tool nog steeds erg slecht is in het afleiden van de leeftijd van een pc.

Plus de admin-tool

Microsoft gaf eind augustus al aan dat de verbeterde scantool gepland staat voor september. Gebruikers en beheerders kunnen dan controleren of hun apparaten voldoen aan de systeemvereisten die Microsoft stelt voor Windows 10. Niet alle pc’s met Windows 10 kunnen of mogen upgraden naar 11. Begin september beloofde het softwarebedrijf ook een aparte hardwarecontroletool. kan hele computervloten besturen.

READ  Nationale dag om geld te leren: gezamenlijk alle ouders met financiële zorgen bereiken via een humanitaire aanpak
More from Madison Garrett

Blijkbaar zullen de Jets terugkeren naar de wonderfase van Game 3

Winnipeg – ze waren gefrustreerd en leken aan de buitenkant te staan....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *