Chernobylite PS4 en Xbox One komen in september uit

Uitgevers van alles! Games en Perp Games en ontwikkelaar The Farm 51 hebben aangekondigd dat deze survival-horror-RPG, Tsjernobylop PlayStation 4 en Xbox One op 7 september. De game komt binnenkort uit Early Access op pc, en zoals eerder aangekondigd, TsjernobylPS5- en Xbox Series X/S-releases volgen later dit jaar.

Op PS4 wordt de game zowel fysiek als digitaal uitgebracht. De digitale versie kost $ 29,99 / € 29,99 / £ 24,99 en de fysieke versie kost $ 34,99 / € 34,99 / £ 29,99. De laatste komt met een fysieke kaart van de Exclusion Zone, digitale ansichtkaarten en een digitaal kunstboek’Tsjernobyl kunst‘, en meer.

“Het is nederig om te zien hoe” TsjernobylHet originele concept, een interactieve virtual reality-documentaire, is een volwaardige videogame geworden en zal binnenkort beschikbaar zijn op verschillende platforms, zei Wojciech Pazdur, directeur ontwikkeling bij The Farm 51, in een persbericht. “We kunnen niet wachten tot mensen de prachtige, griezelige recreatie van de realistische uitsluitingszone van Tsjernobyl gaan verkennen.”

“Dat weten we zeker Tsjernobyl Het wordt een van de meest opwindende indiegames van 2021 en we zijn van plan om het onze volledige steun te blijven geven”, aldus Piotr Żygadło, CEO van All in! Games. TsjernobylConsole-release van september. Het werken aan de eerste fysieke release gelijktijdig met Perp Games was tot nu toe een geweldige ervaring en een enorme mijlpaal voor iedereen in de game! speelgoed.”

Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

We zullen onze lezers updaten wanneer de volgende generatie releases zijn gedateerd.

Written By
More from Vanessa Hale

Ninja Gaiden: Master Collection wordt aangekondigd voor PS4, Xbox One, Switch en pc

Dit maken uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Team Ninja bekend Ninja Gaiden:...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *